Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life is life

Usycham

Polecane posty

Gość life is life

Zal mi siebie! Jestem zdrowa, wysportowana, jeszcze mloda, a moje zycie to kompletna wegetacja, nie mam znajomych, wszyscy dawno porozchodzili sie w swoje strony, o facecie nawet nie mam co marzyc, zadko kiedy gdzies wychodze, co z tego ze niby atrakcyjna, jak najlepsze lata mi uciekaja, a nie umiem niczego zmienic. Tak bardzo chcialabym zaczac normalnie zyc, a nie tylko praca, jedzenie i spanie, ale brak mi odwagi by cokolwiek zmienic

Gość na pocieszenie
a gdzi mieszkasz?miasto,wieś,masz gdzie wyjśc,tylko nie masz z kim?

Gość life is life
mieszkam w miescie, dokladnie mam gdzie wyjsc ale nie ma z kim:(

Gość na pocieszenie
to moze zapisz sie na jakis fitnes,albo inne zajecia tam gdzie mozna poznac kogos-faceta,kobiete,odswiez znajomosci ze szkoly,moze jakas pokrewna dusza jest w twojej pracy.

Gość Ogien woda powietrze ziemia
pamietaj nigdy "samo z siebie sie nie zrodzi" Twoje zycie w Twoich rekach pewnie znasz to juz na pamiec jednak to jedyne rozwiazanie w tym przypadku. rozumiem, ze nie majac juz znajomych ciezko jest samemu wychodzic na imprezy i poznawac ludzi ale własnie jest jedno ale....mianowicie mozes przeciez gdzies sie zapisac......nauka tanca, jakis sport, joga lubpomoc innym:) tam napewno poznasz ludzi moze nie ebdzie to wymarzona miłosc ale zawsze jakies inne osoby ktore wniosa "radosc" zycia w Twoje smutne serce P.S Z jakiego miasta jestes?

Gość tuopilka
Nie skazuj się sama na wegetację. Nie przesadzaj, jesteś zdrowa, młoda, pomyśl, co możesz zacząć robić, na pewno coś ciekawego wymyślisz :)

Gość life is life
Dziekuje za rady. Wiecie tu tez jest jedno male ale, wszystko kosztuje:( ale bede probowala, zglosilam sie na ochotnika wolonariusza do miejskiego schroniska dla zwierzat, pech bo akurta powiedzieli ze dopiero sa w trakcie wprowadzania opcji wolontariatu i nie maja jeszcze pozwolenia:/ Dokladnie jestem zdrowa, mloda, a zycie mi tak ucieka. Ktos pytal skad jestem, z Katowic:)

Gość tyopilka
Nie, no nie pisz, że Katowice, to małe miasto ;). Spokojnie, znajdziesz coś dla siebie, nie koniecznie, to będzie dużo kosztować :). Uwierz w siebie, może spróbuj nawiązać jakieś znajomości przez net, osoby z Katowic.

Gość life is life
a napisalam ze male?:) wlasnie net jest takim kolem ratunkowym ale na czatach to sami wojownicy myslacy tylko jednym:/

Gość tyopilka
A sorry, ktoś na innym topiku pisał o mały mieście ;). A nie prawda, są bardzo różni ludzie w sieci, ja tak znalazłam swojego męża :).

Gość life is life
a to bede probowac:)