Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonkafemina

Moja siostra za miesiąc urodzi dziecko z gwałtu!!!

Polecane posty

Gość amazonkafemina

W czasie pierwszych 3 mscy ciąży próbowałam przekonac ją do usunięcia Teraz chce by ona oddała dziecko do adopcji Jak ją do tego przekonac? Nie chce by dziewczyna z nie swojej winy marnowała sobie życie:(

Gość co to ciebie obchodzi
?

Gość amazonkafemina
Dziewczyna jest za młoda na macierzyństwo W tym roku zdała mature i powinna idź na studia:O Rozmawiałam z nią w czasie ciąży, prosiłam brata i rodziców by odradzali jej urodzenie dziecko.. Oni postanowili że beda ją wspierali w tym co postanowi, a mnie jest jej żal:(

Gość kiedy koniec wakacji
???

Gość co to ciebie obchodzi
To sprawa jedynie wyłącznie Twojej siostry, też jestem za aborcją ale nikt nie ma prawa zmuszac do tego kobiety! To jest jej ciało, ej decyzja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ona i tak na bank po tym gwałcie jest w fatalnym stanie i byc moze usunięcie lub porzucenie dzieciaka mogłoby to pogorszyc.Pogódz sie z jej decyzja ale swoja droga co za skurwiel taka młoda dziewczyna i takie traumatyczne przeżycie

Gość amazonkafemina
Prosze poradźcie mi coś! Wiem że jeśli ona bedzie wychowywała to dziecko to zmarnuje sobie życie. Będzie jej przypominało o tym co zrobił ojciec tego dzecka:(

Gość taaaaaaaaaaaaaa
A świstak siedzi i zawija w sreberka..........

Gość amazonkafemina
Zgwałcił ją jej własny chłopak z którym chodziła przez kilka miesięcy!!! Ona nie poszła z tym na policje, skurwysyn wyjechał zagranice i upiekło mu się że nie poniesie za to żadnej kary

a jak ona mowi o tym kretynie???byla z nim kilka miesiecy, moze zakochala sie tak, ze wlasnie dlatego postanowila urodzic to dziecko...co za kretyn z tego chlopaka-mam nadzieje ze kiedys bedzie tego zalowal-co za idiota -chyba nie wie jak gwalt potrafi zranic-wspolczuje Twojej siotrzei mam nadzieje ze ulozy sobie zycie, znajdzie faceta ktory sie nia zaopiekuje i nigdy nie zrani-zycze jej tego. Podjela taka decyzje-moze powinnas jej mimo wszystko pomoc w wychowaniu tego dziecko, to jest JEJ dziecko i watpie zeby pozniej zalowala ze je urodzila.