Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna bardzo...

Kuźwa mam dosyc tego!!!!!!!!1

Polecane posty

Wystarczylo jedno spotkanie go po roku i wszystko odżylo......nawet nie rozmawialismy tylko z daleka sie widzielsimy........:( teraz siedzie,jestem smutna,mysle o nim,patrze czy jest na gg,nk........masakra.......udalo mi sie zapomniec,zyc normalnie i jedno spotkanie na żywo wszystko przekreślilo :( Nie bylam z nim.....chcialam,ale on jak twierdzil poznij tylko kolezanka.....itp.ale zranil mnie slowami:( a ja glupia nie moge zapomniec😭

Gość ja tez kiedys myslalam
ze facet ktorego poznalam to ten jedyny - dla mnie to bylo jak strzala amora ktora przeszyla moje serce w momencie kiedy nasze oczy wzajemnie sie spotkaly......... Byl bol, cierpienie, on twierdzil ze jestem tylko kolezanka itp itd. Po dlugim czasie poszlam po rozum do glowy i go olalam a pozniej sie zakochalam w kims innnym :) Sa jeszcze fajni faceci na tym swiecie :)

narkotyk uzaleznia, a przeciez mozna bez niego zyc :) prawda? trzeba tylko czasu i motywacji. i zastapic go czyms innym, mniej szkodliwym.

pewnie,że się da... w koncu tyle miesiecy żylam "bez niego",ale to tez tylko dzieki temu ze poznalam kogos innego..........i wtedy przestalam myslec o tamtym..............no ale teraz jestem sama,tego spotkalam..........i wszystko"wrócilo":( a ja bym chciala życ normalnie........zając się swoim życiem a nie patrzec w kom czy tamten nie napisal:( (mamy sporadyczny kontakt typowo luzny jako znajomi) wiem,ze dopóki kogo nie poznam i sie nie zakocham to mi nie minie....ale kiedy sie znowu zakocham?😭

Gość alaaaaaa
pij a zapomnijsz o nim na pewno ;)

Gość zalosna kobieta26
mam ten sam problem, zobaczylam go po 4 miesiach i myslalam ze sie rozrycze na srodku sklepu odziezowego podczas goraczki wyprzedazy zamiast cos kupic ,wyszlam i wrocilam do domu zal...

Gość zalosna kobieta26
tez ....:o