Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GosiaGoniaaaa

Przegrałam życie

Polecane posty

Gość GosiaGoniaaaa

Cześć... Mam 20 lat, miałam wypadek i teraz wyglądam paskudnie :( to było dawno, aż chce mi się płakać jak o tym wspominam :( jestem okropna! Proszę nie pytajcie o szczegóły z tego wydarzenia :O Nigdy nie miałam chłopaka i już nie będę mieć... ludzie się ze mnie śmieją. Kuzynka namówiła mnie dawniej abym założyła konto na nk, pod moimi zdjęciami jest sporo przykrych komentarzy :( ja nie mam po co żyć... nie mam się nawet komu wygadać...

Gość vvvvv
ciesz się, że przeżyłaś

Gość GosiaGoniaaaa
Prooszę nie pytaj :( a jak wyglądam? hmm... mam zniekształconą sylwetkę, ogólnie straszną cerę i zniekształconą twarz :(

Gość usun konto na nk
albo zablokuj mozliwosc komentowania

Gość GosiaGoniaaaa
nie cieszę się...

jeszcze nie wszystko stracone, bo skoro tu piszesz to znaczy że szukasz pomocy, wsparcia:)

Gość GosiaGoniaaaa
No tak, szukam bo wśród znajmych nie znajdę wsparcia :( Nie przejmowałam się wiadomościami, starałam się zawsze to olewać ale czasem dopada mnie totalna rozpacz... tak jak dziś :(

mysle ze nie przegralas zycia, i mysle ze powinnas sie udac do psychologa, aby pomogl ci z tym wszystkim sie uporac, i wydaje mi sie że wcale nie jest powiedziane ze nigdy nie bedziesz miec kogos, wiele osob z innymi wadami czy kalectwem znajduje sobie kogos na cale zycie :) wiem ze to zabrzmi komicznie ale mysl pozytywnie MUSISZ to działa, nawet jesli widzisz przed soba czarna dziure to musisz wierzyc i myslec ze bedzie dobrze i odnalesc swiat na nowo :)

Gość GosiaGoniaaaa
Ale ja już nie mam siły... :( uwierz, że nie znajdę :( oprócz współczucia i wyzwisk nigdy nie usłyszałam od żadnego chłopaka miłego słowa :(

a i MUSISZ sie otaczac zdrowymi i pozytywnymi ludzmi, musisz sie odciaz od no wiesz tej calej ciemnej masy, lepiej miec 1 prawdziwego prrzyjaciela niz 100 znjaomych, bo ja bedziesz sie obacac wsrod zgnilych elementow to to ci nie pomoze dojsc do siebie i otowrzyc si ena nowo i zyc spokojnie

Gość GosiaGoniaaaa
jedyną osobą, która stara się mnie zrozumieć jest moja kuzynka :(

moze to zabrzmi glupio bo nawet nie znam twojego imienia, ale ja sie bede upierac ze znajdziesz :) mnie tez czasami dopada dol z powodu jaki mi funduja chamscy ludzie, ale zaraz przechodzi bo nie warto :) spotkasz ale musisz sie uzbroic w cierpliwosc i wierzyc :)

nie przejmuj się, mnie znajomi wykluczyli ze swojego grona gdy poszłam do technikum i zamieszkałam w internacie, bo zaczęłam mieć nowe znajomości i wszyscy nagle odkryli że stać moją rodzinę było na 600 zł czesnego, bo mieszkałam w internacie. też mi było przykro i dlatego nie zakładam kąt na nk czy na jakiś fotkach, bo też boję się krytyki. po prostu dziś masz gorszy dzień, a jutro postaraj się wstać prawą nogą

Gość GosiaGoniaaaa
14.12.2008 22:00 tylko jak bedziesz juz focila sie w trawie to postaraj sie 2 metry pod ziemia o_O źle się czyta takie komentarze... :(

Gość GosiaGoniaaaa
Mam na imię Gośka...

Gość wedqwrwe
Pokaż zdjęcie, zobaczmy czy naprawdę jest aż tak źle.

czyli jest juz jedna pozytywna osoba :) nie szukaj ich w szkole, w necie, czy na dyskach bo tam nie znajdziesz nci procz pustoty i chamstwa, a masz jakies hobby? moze warto sie udac lub zapisac dojakiegos klubu np jezdziectwo czy na malarstwo, lub chocby pomogac innym :) wtedy sie zapomina o swoich problemach no i tam na pewno spotkasz wartosciowych ludzi, najgorsze co mozesz zrobic to sie zamknac w sobie

Gość GosiaGoniaaaa
ale ja się wstydzę siebie. ja nawet wstydzę się iść do sklepu... powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego wyglądu, ale jak pomyślę jak wyglądałam wcześniej a jak wyglądam teraz to mnie krew zalewa :(

głupia nie jesteś, znajdź jakieś dobre swoje strony.Codziennie powtarzaj: lubię siebie bo... (i wymieniaj zalety)

Gość GosiaGoniaaaa
ja siebie nie lubię :/ nienawidzę wręcz. pokazałabym wam moje zdjęcia no ale aż wstyd choć i tak są na necie...

ja w trzy miesiące przytyłam 20 kg, jestem chora. pomyśl że np,ja też mam ten problem, z tą różnicą że ty wiesz co cię czeka natomiast ja wędruje od lekarza do lekarza ciągle mając nadzieję że coś się zmieni

Gość GosiaGoniaaaa
wolałabym być na Twoim miejscu, choćby z nadwagą, ale wyglądać jak człowiek :(

Gość fdgdrgerwe
pokaż i nie martw się :( Może jakaś operacja by pomogła? I nie mówię tego złośliwie, też mam zamiar zrobić operację nosa, kiedyś piłką dostałam i mam strasznie krzywy, też się z tego śmieją ludzie i jestem zamknięta w sobie :(

Gość Nestea Peach
a ile masz Gosia lat? musisz byc bardzo mloda, bo nie wyobrazam sobie np wsrod moich rownolatkow jakakolwiek dyskryminacje ze wzgledu na wyglad

Gość Nestea Peach
jak mozna sie smiac z czyjegos krzywego nosa, krzywej pupy czy nogi.. nie rozumiem tego.. co mnie obchodzi jak wygladaja cudze nosy? przeciez nie dla urody sie z kims przyjaznie..

ile czasu minelo od tego wypadku? zawsze jest szansa zeby zmienic wyglad,zobacz jak technika idzie do przodu, i co robia lekarze gdy ludzie wogole nie maja twarzy, wiem ze nie moge czuc tego co ty i bardzo Ci wspolczuje

Gość iwowawa28
pokaż, i tak nic nie tracisz. uwazam ze nie moze byc az tak zle jak mowisz. dam ci przyklad ktory moze w moi ustach zabrzmiec jak pycha czy cos ale wszystko jedno, olewam komentarze mojego posta. ja na urode naprawde nie moge narzekac, wygladam chyba raczej normalnie i ok, i mam powodzenie wsrod facetow. bylam z roznymi, czasami bardzo przystojnymi. wiesz za kogo niedlugo wychodze za maz? za goscia duzo nizszego ode mnie, ktory urodzil sie z defektem czaski (cala twarz i głowa w dziwnym ksztalcie, brak szczeki, zamiast ust otwor) i z konczynami o nierownych dlugosciach. w dziecinstwie przeszedl dziesiatki operacji, rekonstrukcje szczeki, wydluzanie kosci nogi i reki (strach pomyslec jak to boli). teraz wyglada.. w miare ok, z daleka, w miare, bo jest caly hmmm "krzywy", tzn widac ze wszystko jest operacyjnie "naciagane" zeby wygladal mniej wiecej zwyczajnie. jest caly w bliznach, twarz ma niesymetryczna. wiesz dlaczego za niego wychodze? bo te wszystkie wypacykowane lalusie nie sa dla mnie mezczyznami. on jest - bo mimo a moze dzieki potwornemu bolowi cierpieniu i kompleksom jest najsilniejszym i najodpowiedzialniejszym facetem jakiego znam. dla mnie liczy sie to co ma w srodku. i dla mniewłasnie przez to jest piekny. nie wierze zeby z toba bylo choc w 50% tak zle z wygladu jak z nim. takze juz przestan sie mazac :P