Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazłam....

Klasyfikacja penisów

Polecane posty

długość 18. O'K. Ale grubość 15 to już niekoniecznie. Jakkolwiek, klasycznie, jak się popieści... Tak do loda czy głębokiego gardła, można zrobić krzywdę nie tylko kobiecie...

Podziele się moim projektem, który zaprojektowałem zupełnie w sklepie, przy kasie, gdzie nie jedna drapała się po tzipie widząc stojątzego ogórka :) Mógłbym zacząć dawno, dawno temu za górami, za lasami, ale nitz to było do dzisiaj stała przede mną wysoka blondynka ;) Tzytz miała jak dwa balony, włosy jak spaghetti :P duupe jak polędwitzę z indyka :) Zdawało się, że stała przede mną Anja Rubik a ja stałem za Nią dosłownie :) Jej duupa bardzo mnie zaciekawiła, bardziej niż zakupy :P:) Nie miałem nitz do stracenia szybko zaprojektowałem plan działania, ustawiłem wózek tak aby przód znalazł się równolegle do Jej duupy, nie było to trudne ;) Potem popchnąłem wózek, kiedy zetknął się z Jej siedzeniem poczułem na rączce wibracje przechodzące przez pośladki, odwróciła się, myślę sobie oho uruchomiła się :) Jednak nie dała się sprowokować :P Popatrzyła się w moje oczy, w których zobaczyła kurrwiki :) Odpowiedziałem z przekorą 'sorry' niech ma, za to że nie wyjeebała mi z liścia. No nitz czas było wdrożyć tak zwane drugie podejście do uruchomienia, ustawiłem tym razem przód wózka tak, aby jednym z rogów uderzył w sam środek Jej pośladków :P Popchnąłem wózek po raz drugi, sterowałem nim nietypowo bo tzelowałem tak aby podwinął jej tyłek, na łyżkę, w tym tzelu w momencie zetkniecie wózka z Jej ciałem uniosłem rączkę lekko do góry, aż podskoczyła :P Nie odwróciła się, kiedy juz odchodziła od kasy spojrzała na mnie, oznajmiajątz okiem, że trafiłem w Jej czuły punkt :) Więtz moi drodzy koniojeebcy nie lękajcie się, nitz nie ryzykujecie poza strzalem w pysk :P zawsze warto wjechać w duupe wózkiem ponętnej klientce choćby w poszukiwaniu guzika ;)

Gość GOSC 105
SERDNIO MALY I SREDNI :p SAM NIE WIEM

Gość gość
XXL no masz to piękne przyrodzenie.Jestem facetem też o niemałym,ale muszę powiedzieć z pełnym szacunkiem masz to berło.Mój w zwisie ma ok. 18-19 cm ,a Twój ? :)

Znałem takiego co kindybała miał do kolana,.jak sie kąpaliśmy w pracy każdy albo się naśmiewał albo zazdrościł.W ciągu 2 lat wyciagnałem od niego informacje licząc wszystkie jego zdarzenia z laskami.Okazało sie że cnote stracił majac 29 lat.Więc gdzie tu ta duma do poteznych rozmiarów.??

Gość XXLbydle
znałem takiego co miał 7cm ma 38 lat i dalej prawiczek...leczy się psychiatrycznie bo taki ma kompleks...więc? nie oszukujmy sie wielkość ma znaczenie, a można sobie powiększyć poprzez ćwiczenia"ściąganie pierścienia" nie żadne cud kremy prochy czy maści...a mój nie jest aż taki duży max 22cm:P

Gość gość
ja mam 12- 13 cm i jest spoko

Gość gość
Dla ciebie spoko, ale dla mnie nawet by mnie nie pogilgał porządnie chłopcze. Od 18 to już coś :)

Gość Przeciętniak88
13 cm. na "baczność" i 9 w spoczynku, miałem już w życiu kilka kobiet - każda była zadowolona i nigdy nie miałem kompleksów na punkcie mojego penisa. Zawsze mi pasował i zawsze był sprawny.

Gość Waldi1987
Mój sprzęt to 8-9 cm. w zwisie i 12.5-13 cm w zwodzie. Mam 27 lat, od 5 jestem żonaty,wcześniej miałem kilka dziewczyn, zdarzyły się kochanki (skok w bok) - reklamacji odnośnie mojej pałki brak. Seks przeważnie bardzo udany. Więc w czym problem i o co tyle krzyku? Tym bardziej że wszelkie naukowe badania mówią, że norma europejska to 13-14 cm. Odstępstwa plus/minus 1-2 cm. to wciąż norma i takie penisy ma jakieś 70% populacji męskiej. No ale ludzie lubią szukać sobie na siłę problemów-takie czasy-dzisiaj wszystko musi być najszybsze, największe, najlepsze i niezawodne-stany pośrednie nie są brane pod uwagę. Cywilizacja...

Gość gość
zgadzam się i mam tak samo !.. 13cm jak stoi i nie narzekam.. a raczej nie narzekają :)

Gość gość
Ja i tak mam kompleksy majac 15cm. Jak patrze na niego z gory to jest strasznie maly.

Gość gość
a co na to płeć przeciwna ? patrząca z boku :)

Gość gość
co z tego ,że 17cm jak wiotki , mój 15cm stoi na sztywno,że można wiadro zawiesić

Gość 18 cm
Kamień spadł mi z serca mieszczę się w dużym. 18 cm heh

Gość gość
waldi19787 a ile masz obwodu i cm mierzonych z dołu (w sensie od żołędzi po jajaka, bo tyle w chodzi)? Ja mam 13 cm i 11 obwodu, a mierząc od jajek po żołądź to 9cm i boje się tych wyników jak już spotkam kobietę.

Gość 18 cm
Do kolegi wyżej. Spokojnie 13 cm starcz jeśli wiesz jak kobietę popieścić. Ale kiedy kobieta mówi że masz dużego to zawsze kłamie. One lubią mieć za co złapać hehe.

Kobiety nie lubią dużych penisów, bo są niepraktyczne. W praktyce wszystko co średnie i po środku jest najbardziej bliskie ideałowi. Dlatego obalam mit, że kobiety lubią duże penisy. O małych i bardzo małych nawet nie dyskutujmy. To tak jak włożyć sobie poduszkę między nogi, wychodzi na to samo: orgazm łechtaczkowy poprzez intensywne pocieranie, nie penetracje.

Gość gość
To jak się azjaci kochają? Mam 11-12 cm wzwodzie i nie mam zamiaru żyć w strachu,.że będę sam. Jak pokocha mnie kobieta to znajdziemy sposób. Język, palce, wibratory, pozycje dla malych... Mogę przez 30 minut ją dildosem zadowalac, byle byla zadowolona, a na pewno na ostatnie 5 minut mi pozwoli wejść!

Gość gość
Ja mam mały i w zwisie średnio-maly

Gość gość124
12 cm jest całkiem możliwe ja osobiście mam niewiele ponad 11cm w spoczynku, w zawodzie ok 22,5cm cykl przeciętnego stosunku(bez liczenia gry wstępnej) to ok 50 min. Tak więc statystyki mogą być prawdziwe. Średnia długość członka u Polaków to ok 17-18 cm, tak więc w porównaniu do Chińczyków jesteśmy bardzo wysoko.

Gość gość124
12 cm jest całkiem możliwe ja osobiście mam niewiele ponad 11cm w spoczynku, jak stoi ok 22,5cm cykl przeciętnego stosunku(bez liczenia gry wstępnej) to ok 50 min. Tak więc statystyki mogą być prawdziwe. Średnia długość członka u Polaków to ok 17-18 cm, tak więc w porównaniu do Chińczyków jesteśmy bardzo wysoko.

Gość niewiedzonca
Szanowni forumowicze, co oznacza sformulowanie "w zwodzie" ?

Gość gość
ja mam 18,5cm w zwodzie, obwód 15,5cm mialem koło 20,5cm zmalał od 5 lat jak mam ta sama kobiete mozna pisac o fotke melifera@vp.pl

Gość gość
Znów ten dureń co pisze "w zwodzie":D:D:D

Gość gość
mały / mały

Gość gość
bardzo duży / duży :)