Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski facet

Czy lubicie facetów słuchających hip-hop oraz hardcore?

Polecane posty

Gość Ciekawski facet

Nie mówią o hip-hopolowych kmiotach typu Mezo, 18 L czy Verba ale o Moleście, Wzgórze Yapa 3, Peja wraz Slums Attackiem czy PIH lub francuski oraz amerykański rap. A hardcore również czyli MAdball, hatebreed czy Caliban :) Pytanie nie kieruje do małolat ale do dziewczyn powyżej wieku 20 lat :)

Gość preferencyjna decybela
Jesuuu, tylko nie polski hip hop. W sumie nie ważne czego facet słucha, jak jest fajny i miły, to może słuchać nawet rzępolenia piły. Jednakże ja nie znosze polskiego hip hopu i to mi normalnie w uszy nie wchodzi, nie idzie tego strawić. Jak facet jest fajny, to niech słucha hip hopu i może być moim np. kumplem ale swoją muzę niech słucha w domu, czy w gronie znajomych którym to nie przeszkadza, byle nie przy mnie :) Tak szczerze napisałam.

Gość fisting analny
ten pierwszy link :D co to kurwa jest? nie mogę czegoś takiego traktować poważnie emocjonalnie masz 14 lat :D

Gość Ciekawski facet
Jak to co to jest? Nowy kawałek Fabuły gościnnie z PIHem oraz MES-em najprawdopodobniej płyta roku 2009 :) "Emocjonalnie 14 lat" czemu tak uważasz? Mam 10 lat więcej :)

Gość preferencyjna decybela
nie no, tak z ciekawości zajrzałam w pierwszy link, który podałeś. Dżizas, dałam radę przesłuchać 48 sekund i normalnie coś mnie strzela jak na to patrze. Nie chcę Cię absolutnie obrażać, ponieważ każdy słucha to, czego lubi ale jak dla mnie i to tylko moje zdanie... ta piosenka jak i cały ten styl muzyczny to okrutne dno. Bez urazy :(

ja ogolnie lubie ludzi z pasja. czy to metal, punk, fan reagge albo hip hopowiec - wszystko jest ciekawe :)

Gość zap
weź nawet nie pytaj się kobiet czy lubią np. tą muzę co dałeś w linkach bo tego słuchają kumaci a jak szukasz kobity z takim gustem to powodzenia no chyba że jakąś małolatę co dla szpanu słucha :) .....

Gość Ciekawski facet
Zap: Dlatego z ciekawości zapodałem taki temat, czy kobiety rozumieją przekaz takiej muzyki która wg. mnie jest prawdziwy i nie plastikowy :)

jesteś takim idiotą, że uważasz że lubienie albo nielubienie kogoś zależy od tego jakiej muzyki słucha? więc odpowiem Ci: takich idiotów jak Ty jest znacznie więcej i dlatego zależy. "Metale" trzymają się z "metalami", "dresy" z "dresami", "emo" z... nie, "emo" z nikim się nie trzymają... Są nawet ludzie, którzy uważają się za inteligentnych chodzą do opery, słuchają muzyki poważnej i w ogóle są och i ach, a uważają się za lepszych od kogoś innego bo tamten słucha rapu czy hip-hopu... to dopiero jest idiotyzm...

'więc odpowiem Ci: takich idiotów jak Ty jest znacznie więcej i dlatego zależy. "Metale" trzymają się z "metalami", "dresy" z "dresami", "emo" z... nie, "emo" z nikim się nie trzymają... Są nawet ludzie, którzy uważają się za inteligentnych chodzą do opery, słuchają muzyki poważnej i w ogóle są och i ach, a uważają się za lepszych od kogoś innego bo tamten słucha rapu czy hip-hopu... to dopiero jest idiotyzm...' przepraszam, lecz smiem twierdzic ze gust muzyczny to w pewnym sensi odzwierciedlenie inteligencji i osobowosci. o wiele chetniej spotkalabym sie z fanem Metalliki niz Dody.

Gość ejj ale ja wlasnie takich nut
słucham tylko takiej muzyki, tzn peja, pih (winny zarzucanym czynom - najlepszy tekst...) molesta. lubie tez wwo. eldo i pezet tez niezle sobie radza. lubie teksty o zyciu o ludziach a nie jakies plastkikowe blondi spiewajace przelec mnie. muzyka powinna miec przeslanie. nie zapominajac o pfk i k44 oczywiscie bo w moim przypadku od nich wszystko sie zaczelo.... :) aha i jestem dziewczyną, lat 18 :) pozdro .

Gość Ciekawski facet
Ale ja nikogo nie dyskryminuje ani nie uważam się za lepszego? Skąd taka myśl? Tylko chciałem poznać opinie bo zauważyłem, że osoby, które szukają alternatywy w swoim życiu nie tylko poprzez słuchanie muzyki i ubieranie się są dyskryminowani bo konformizm zżera ten świat

Gość Ciekawski facet
Jest tu chyba taki temat "20paroletni skateboy" coś w tym stylu i tam jest parę stron dlaczego kobieta nie wybierze faceta, który założy szerokie spodnie bo facet musi być taki lub taki ale nie w szerokich spodniach. Ostatnio na alphamale czyli na forum o uwodzeniu kobiet jest też podobny temat dlaczego facet identyfikujący się z hip-hopem oraz hardcorem jest mniej atrakcyjny w Polsce a w Ameryce o wiele bardziej atrakcyjniejszy niż facet w koszuli. W Polsce dużo szufladkujemy wiele grup

dla mnie pytanie w stylu jak mozna oceniac kogos po tym jakiej muzyki slucha jest smieszne dlatego ze calkowicie inne myslenie bedzie miala osoba sluchajaca dody, inne chylinskiej a jeszcze inne ktos kto slucha rapu. tamte piosenki sa o milosci w wiekszosci a w pl hh jest o zyciu. i naprawde jak robilabym z kims interesy to mozliwe ze wzielabym pod uwage czy ktos slucha dodzi i madaryni czy firmy i wbu na przyklad.

a co do chlopakow. nie wyobrazam sobie bycia z grzecznym chlopcem. musi miec zasady, musi miec szersze spodnie (blagam chlopaki nie noscie kurwa rurek za przeproszeniem albo jakis dziwnych spodni wchodzacych w pupe :o )

Gość jfk
czemu jesteście tacy schematyczni co nie którzy, muzyka ma łączyć a nie dzielić !!!

nie powiedzialam ze sa mniej inteligentni. maja inne poglady na swiat, na zycie, na ludzi.... i w sumie bardziej chodzilo mi o ludzi sluchajacych hh i ludzi sluchajacych wszystkiego innego. i nie chodzilo mi o interesy oficjalne. watpie zebys zrozumial(a) ale posluchaj PIH-winny zarzucanym czynom wsluchaj sie w tekst albo firma- przeciwko kurestwu i upadkowi zasad rozumiesz co mialam na mysli??

Gość Ciekawski facet
Całe szczęście w Polsce faceci jakoś nie przyjęli dobrze rurek :)

nie po tym jakiej muzyki sluchaja a po tym jakie maja poglądy. raczej watpie zeby ktos sluchajacy super dodzi poradzil sobie w troche mniej rozowym swiecie, ale nie bede tobie tlumaczyc dlaczego bo i tak nie zrozumiesz. a polskim chlopcom chwala za to, ze rurek nie lubią... ale wyjatki widzialam :O

Gość Ciekawski facet
Co do Firmy akurat dobry tekst ale do cało twórczości mam mieszane uczucia. Szczególnie do postaci rapera i zawodnika MMA Popka. Mam takie wrażenie, że ma zdanie takie " Kto nie był w więzieniu i nie wyznaje zasady HWDP to cipa" nie wiem takie mam odczucie

Gość jfk
a jak te rurki wyglądają ? :) poważnie się pytam :)

Gość jfk
firma i przekaz eee źle nie do wszystkich a do wąskiego grona słuchaczy są lepsze składy i lepsze teksty :)

z tym sie zgodze bo fakt kazdy kto nie wyznaje zasady hwdp w przekazie fiirmy jest cipą. a co do kryminalu to wiesz - on przesiedzial, on jest z tego dumny i w tych kryteriach sądzi innych i o tym nawija. ale ma racje chlopak moim zdaniem

ide spac jak sie topik rozwinie to sie odezwe jutro pozdro.