Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski facet

Czy lubicie facetów słuchających hip-hop oraz hardcore?

Polecane posty

"raczej watpie zeby ktos sluchajacy super dodzi poradzil sobie w troche mniej rozowym swiecie" naprawde tak myslisz? :D bardzo ladny stereotyp :) ale chyba nie uda mi sie Ciebie przekonac ze nie myslisz stereotypowo chociaz w kazdym poscie to wykrzykujesz jednoczesnie sie zarzekajac ze tak nie jest ;)

Gość Ciekawski facet
Wiesz moim zdaniem siedzenie w pace nie jest powodem do dumy. Fakt jak ktoś to przetrwa będzie silny psychicznie. Sam byłem na dołku przez swoją głupotę i widziałem co się tam dzieje, nie mówiąc co wyprawia też policja. Młode chłystki z prewencji tylko tam są po to aby się wyżyć :o

Gość jfk
a to są rurki :) takie były modne w latach 90 jak ktoś słuchał metalu to mus był i glany :) teraz wraca ale widzę że chyba emo itd. :) a co do hh polskiego to cenie eldo i jego teksty i co środe na radiu ero słucham jego audycji o 20. i jego alfabet hh polecam :) http://www.youtube.com/watch?v=ZOYvgKGMGFg

Gość jfk
radio euro sorki pomyłka :)

Gość baron de drift
ciekawski przeginam dla zabawy z tą mentalnością ;) ale hip-hopowcy strasznie kozakują trochę mnie to śmieszy z drugiej strony zaskoczyłeś mnie tą fabułą bo przyzwyczaiłem się do tego, że polski hip hop to jacyś smęcący faceci to jest dynamiczne, nieźle wyartykułowane nawet mi się to podoba tylko po cholerę mu ta siekiera :D

Gość Ciekawski facet
No dziś do rurek nosi się trampki :o

Gość preferencyjna decybela
>>Ciekawski facet, a co rozumiesz pod stwierdzeniem "przekaz prawdziwy i nie plastikowy". Rozwiń bardziej jeśli możesz.

Gość Ciekawski facet
A to PIH miał tą siekierę. Ten kawałek jest ogóle "atakiem" do komercyjnych hitów, artystów, którzy lecą na kasę i tzw. hejterów czyli ludzi, którzy atakują danego wykonawce bez jakikolwiek argumentów szczególnie w internecie. A siekiera to taki znak, wycięcia tego wszystkiego ;)

Gość Ciekawski facet
preferencyjna decybela To co teraz napisałem o sensie kawałka Fabuły :D

Gość baron de drift
ten slipknot robi dreszcze jak zwykle lubię jak cholera!

Gość Ciekawski facet
A tego nie znam :(

Gość baron de drift
siekiera legenda polskiego, różnie to nazywano cold wave, new wave lata 80 cholera miałem wtedy naście lat i tak pamiętam Polskę z tamtych lat jak na tym clipie szarzyzna szarzyzna szarzyzna i obłęd

Gość hiphoptext
fajna jestem se dziewczyna gdy mnie ktoś od tyłu d*ma wsadza pręta tak głęboko aby na wierzch wyszło oko

Gość yo rap kolejny text
choć maleńki skarbie mój włoże ciebie se na ch** smyrne w cyca smyrne w udo żeby ci nie było nudno okręcimy się w kołderke potem czas już na bajerke

Gość nie mam pomysłu na nicka
Chyba ktoś wyżej ma spore kompleksy bo nie wie czym jest rap lub jest po prostu kinder metalem, słuchającym behemotha i myśli, że jest taki straszny.... żenada z takimi ludźmi

Gość To jest właśnie paranoja
Sam fakt, że temat przycichł tak samo o skateboyu to oznacza, że dużo kobiet nie ma pojęcia o tej muzyce bo dla Nich głównie kluby się liczą i cioty w różowych koszulkach :classic_cool: :o

Gość Styl Warszawskich ulic
http://muzyka.gery.pl/cms/content/repository/images/molesta.jpg http://www.mojawyspa.co.uk/grafika/usergaleria/4/34_molesta020307.jpg http://www.mazury.info.pl/fotogaleria/jeremicz/08-08-02-hip-hop/hip-hop/1/32_3.jpg Pewnie znacie Moleste i pewnie kiedyś słuchałyście :) Szkoda, że dużo chłopców skończy 18 lat zaczyna lecieć, gdzie moda a już przestaje zakładać takie ciuchy :( Kiedyś to były czasy, dużo nosiło szerokie spodnie, bluzy z kapturem, czapki z daszkiem. A dziś CI sami ulizani, pod garniturem czy koszulą :( :o

Gość taka jaka
A Tede? Facet ma 30 lat a nadal czuje się jak by miał 15 lat. To jest piękne, niestety wielu Panów jest gburami - tylko nauka, praca i kluby lub puby

Gość freestyle123456789
Tede ma 33 lata co teraz Peja :)

słyszałem tez o niejakim sokole i dj.deszczu strugi z niejakiej ekipy jeden osiem L ,no ale oni to podobno mało imprezowi są :P

Gość No co Wy jeszcze w mundurkach
SLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość xymena
Osobiście nie słucham hip-hopu ale słuchałam trochę kiedyś ze względu na chłopaka nie wiem czy to się zalicza do czystego h.h K.A.S.T.A. Borixton Pc Park GRZ 52 dębiec Deka Zipera reszty juz nie pamiętam..

Gość ja nie lubie i tyle

'rozumiem, segregujesz ludzi po tym jakiej muzyki sluchaja ' poniekad, chociaz sklada sie na to wiele rzeczy. jednakze uwazam ze jesli ktos uwaza Dode za guru ( bo mowimy przeciez o pasjonatach danego rodzaju muzyki) to nie jest to ktos dla mnie. To co Doda reprezentuje soba muzycznie jest ponizej wszelkiej krytyki. Metallica to zespol ktory tworzy MUZYKE a nie komercyjna papke dla malolat :)