Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadelinaa

nie umiem się pozbierać

Polecane posty

Gość kadelinaa

jest mi tak ciężko teraz...aż trudno mi to opisać....w życiu takiego upokorzenia nie czułam:( jak żyje,a żyje krótko..

Gość a co się stalo
???

Gość kadelinaa
czuje sie jak zużyta ściera..;( wyjechalam na oboz wrocilam z jakies 5dni temu.. mam 17lat tam piuerwszy raz poznalam kogos na kim mi zaczelo zalezec...pierwszy pocałunek,pierwsze rozmowy jakis blizszy kontakt..nawet pozwoliłam mu soać obok mnie,ale bez niczego tylko tak przytuleni ...i co dostałam? po powrocie patrze,a na jego profilu zdjęcia z dziewczyną ...są juz ze sobą z rok czasu...on jest z innego miasta dosyc daleko mieszkamy,ale zeby cos takiego nam zrobic? :( jak ona sie o tym dowie,a pewnie dowie to naprawde spale sie ze wstydu:( straszne uczucie..moj ojciec zdradzil moja mame,pamietam jak to przezywala,ale nie rozumialam jej bólu...przebaczyla mu ,a ja nawet nie wiedzialam co tu do przebaczania zdarza sie...teraz sama to poczułam i jets mi niedobrze...pierwszy pocałunek bede wspolimac z jakims kabanem!:O :((((( ! nie wierze...

ciesz sie ze do niczego wiecej nie doszlo, widzisz kochana takie jest niestety zycie ale kobiety tez nie sa idealne bo w moim przypadku to matka zdradzila ojca;]

Gość kadelinaa
nawet bym mu nie pozwoliła na coś wiecej... :( Boże tak mi jest głupio...niby piękna atmosfera,ciepły kraj,cudowni ludzie,szczęsliwa byłam jak moglam z nim zejsc na śniadanie na stołówke,a pod wieczor wyjsc i potańczyc gdzies ...przezywalam to po przyjezdzie do swojego rodzinnego miasta,tęsknie za nim ,a z drugiej strony taki wstręt czuje,ze nie potrafie tego opisac..przeciez to jest obrzydliwe:O mysle nad tym,zeby do niego napisac cos w stylu "mam nadzieje,ze jak obok mnie spałeś i mowiłes mi te wszystkie rzeczy to nie myślałes o niej ; O i zebys sie nie zdziwil jak całą love story opisze ze szczegółami,a potem przesle ją do twojej luby " ... ale chyba nie potrafie tak chamsko sie zachowac..

Gość mariaawaria
to już masz pierwsze wrażenia dot. życia uczuciowego. szkoda, że takie przykre - jako te pierwsze. ale już przynajmniej wiesz, że nie jest tak kolorowo jakby nam się mogło wydawać.

Gość mariaawaria
poza tym, w niczym nie zawiniłaś. to on okazał się prostakiem

Gość kadelinaa
zawsze musze mieć wszystko pod górke,zadnych miłych wspomnień...wszystko przeciwko mnie :O przynajmniej teraz zrozumiałam,ze każdy facet jest taki sam,czy młody,czy stary ,ale taki sam... i nie chce mieć już nikogo oby mi tak zostało