Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tak historyjka

wysłucha mnie ktoś?

Polecane posty

Gość taka tak historyjka

3 lata temu zerwałam z facetem, którego jak mi sie wydaje kocham do dziś. Od roku jestem z kimś, z ex nie utrzymywaliśmy kontaktu na moją prośbe. Niestety, 2 dni temu nie wytrzymałam, zadzwoniłam do niego, umówiłam się na spotkanie i wylądowaliśmy w łóżku :( Aj no i teraz nie wiem: straciłam nadzieje że kiedykolwiek o nim zapomne, nie wierze żeby sie zmienił i żeby nam sie udało (chociaż bym chciała), nie potrafie zerwać z obecnym, a nie chce go oszukiwać. Tak tylko musiałam to z siebie wyrzucić, zaraz sie pewnie dowiem jaka to ze mnie wywłoka, ale cóż, zasługuje :o

Gość następna głupi pinda

Gość taka tak historyjka
z obecnym i tak powinnam sie rozstać, bo tylko sie męczy ze mną, tylko średnio mi to wychodzi. Wiem, że z exem romansu nie zakończe bo nie umiem. Po prostu mi sie kolana robią miękkie na sam jego widok. Ex twierdzi, że chce ze mną być a mi sie wydaje, że pasuje mu rola kochanka i ten układ :(

Gość wypowiadacz myśli
captive mind rulezzz orgasm forever

Gość ile masz lat 15
???? bo dojrzala kobieta by pewnie tak nie napisala,normalnie cofnij sie do przedszkola

Gość taaa faceci sa swietojebliwi
moga ruchac bez zobowiazan robic nadzieje,traktowac kobiety przedmiotowo im to przystoi ,a kobieta to od razu ku... ;] taka slodka polska mentalnosc meska ktroa sie rowna hipokryzji... moze nie az taka z ciebie wywloka ale pies ogrodnika,sama nie wiesz czego cchesz i ciagniesz 2 sroki za ogon,czas sie zdecydowac moja mila...

ciągnie 2 sroki i to za ogon? Bardzo ładne określenie..... :D Hipokryzja nie zna ani granic ani płci. Zna natomiast pojęcie braku elementarnych zasad szacunku do drugiego człowieka. Hipokrytą tez trzeba umieć być....

No a dlaczego z ex chłopakiem zerwałaś wtedy.Może jesteście sobie przeznaczeni? Na pewno nie powinnaś oszukiwać obecnego chłopaka, bo na to nikt nie zasługuje

Gość wypowiadacz myśli
każdy ma prawo do orgazmu

Gość taka tak historyjka
a ja jestem rudy łoś walę konia se na wskroś jem bułeczki, marmolade wkładam łeb se pod szuflade rogi duże mam hoho bo zdradziło mnie ze sto