Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka dzisiaj zagubiona

czy to jest ciąża???

Polecane posty

słuchajcie mam problem nie wiem czy moge być w ciąży więc tak uprawiam seks bez zabezpieczenia niby nie kończy we mnie ale wiecie jak to jest ostatni okres spóźnił mi sie 12 dni i trwał 3 był bardzo skąpy test wyszedł negatywnie pierwszy więcej nie robiłam do tego już po okresie cały czas boli mnie brzuch jak bym miała znowu dostać do tego jestem senna i mam odruch wymiotny myślałam że do ze stresu i byłam nawet u lekarza po coś na uspokojenie ale on kazał mi iść do ginekologa.... mam ostatnio sporo stresów, więc może to dlatego byłam pewna że dlatego ale teraz to już sama nie wiem nie wiem nawet w którym tyg ciąży miałabym być

Gość gosianica
zrob test ewentualnie badanie krwi daje wieksza pewnosc i idz do gin

do ginekologa idę we wtorek.... dzisiaj mam badanie krwi ale takie ogóle czy na tym mi coś wyjdzie??

dzisiaj idę popołudniu to jutro pewnie będą wyniki do tego codziennie budzę się ze strasznym niepokojem, co później w miarę czasu ustępuję a wieczorem jest w ogóle ok no i mnie zawsze na okres rwie aż do kolan okresu nie mam od wczoraj a mnie właśnie dzisiaj zaczeło rwać :((( chciałabym mieć dzidziusia :(

no to nic pozostaje mi czekać do wtorku myślicie że jest jakaś szansa żeby to była ciąża???

Gość mloda 1111
doslownei jak bym slyszala swoja historie byl stosunek przerywany partner nie skonczyl we mnie potem bolal mnie brzuch jak przed okresem i piersi byly nabrzmiale ale okres nei przyszedl wiec moja mysl poniewaz bylam chora i mialam problemy z jajnikami to napewno przez to sie spoznia mi okres poszlam do ginekologa ale ten zamiast mnei zbadac kazal mi przyniesc tesk ciazowy bo za wczesna ciaza on nie wykryje ale za nim zrobilam tes to minely 2 tygodnie i co sie okazalo 2 czerwone mega kreski ale mysle pewnie pomylka wiec ide do lekarza i co sie okazuje " bedzie pani mama" teraz jestem w 9 miesiacu i czekam na mojego skarbka z kazdym dniem coraz bardziej :) stosunek przerywany -najwieksza glupota u mnie byl przedwczesny wytrysk ktorego ani ja ani partner nei poczulismy

gratuluję :)) tylko że ja miałam okres :( a piersi mnie w ogóle nie bolą....

Gość mloda 1111
a jesli chodzi o takei objawy ja ciaganie na wymioty czy cos w tym stylu mialam dopiero po 7 tygodniu do 14 ale racze obserwowac temperature ciala jesli caly czas obojetnie o ktorej godzinei bys ja mierzyla bedzie powyzej 37 stopni to moze byc ciaza

Gość mloda 1111
ale w czasei ciazy moze wystepowac krwawienie bardzo skąpe i troszke rozniace sie kolorem z tego co mowil mi lekarz

co do temperatury to jakiś czas temu mierzyłam z dwa miesiące temu i miałam wieczny stan podgorączkowy a nic mi nie było może to jest dłuższa ciąża moja kuzynka miała dwa normalne okresy podczas ciąży a test pozytywny to jej wyszedł dopiero w trzecim miesiącu, pomimo to urodziła zdrową dziewczynkę.....

Gość mloda 1111
oja starsza siostra miala krwawienie przez cala ciaze i tez urodzila zdrowego chlopca lekarz jej tulmaczyl ze organizm kazdej kobiety to jest indywidualna zagadka jedna ma tak druga ma tak. test robila 5 razy 3 razy wyszedl negatywny 2 razy pozytywny.

czyli jest szansa że jestem w ciąży :):):) chyba umrę ze szczęścia jak się dowiem ze jestem w ciąży :):):) może dzisiaj zrobię jeszcze jeden test jakiś lepszy jakościowo bo tamten to jakiś taki niespecjalny miałam ale mnie rwą te jajniki, byle do wtorku :)

bo jak nie jestem, to pewnie faktycznie jakąś nerwice mam a tego bym nie chciała :(:(:(

dzieki mloda podniosłaś mnie na duchu :):):):)

Gość rob test z moczu teraz bo
ciekawa jestem :)

Gość mloda 1111
Najlepiej isc do lekarza bo jesli naprawde nei jestes to moze cos nei tak z twoim zdrowiem byc. jesli chodzi o jajniki to rwaly mi jak cholera i czulam jakby ciagniecie macicy w dol a to chyba macica mi sie rozchodzila. Trzymam kciuki za Ciebie bo macierzynstwo to piekna sprawa :)

gadałam z moim chłopakiem przed chwilą i dzisiaj zrobię kolejny test teraz kupię ten z dzidzią na opakowaniu bo jest najlepszy :) no i popołudniu zrobię jak tylko zrobię to wam napiszę co mi wyszło teraz niestety musze siedzieć w pracy co średnio mi odpowiada no ale trudno

Gość mloda 1111
o ten z dzidzia pre-test czy jakso tak jest najlepszy :D sama go robilam :) w sumie test powinno robic sie z rana na czczo ale ja zrobilam po godzinie 16 i tak mi wyskoczyly 2 czerwone mocne kreski :) trzymam kciuki i daj znac o wynikach :)

ja i tak będę na czczo bo idę na badanie krwi i nie mogę nic jeść właśnie o pre test mi chodzi albo już zwariowałam albo naprawde jajniki bolą mnie aż do kolan :):)

Gość mloda 1111
Skoro idiesz na badanie krwi to zrob oddzielnie badanie na beta HCG to nie bedziesz musiala robic testu a tu bedziesz miala 100% pewnosci :)