Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abkldhhg

pomoze ktos?

Polecane posty

Gość abkldhhg

w sumie nie ten dzial. ale na zdrowie i uroda nic sie nie dzieje...ide w sobote na wesele i jak na zlosc wyskoczylo mi duzo pryszczy:( z podkladow mam tylko fluid z lirene mega gesty, ktory podobo super kryje ale ja chyba nie umiem go uzywac:o i podlad w musie z maybeline, a i korektor z bell ale jakos nie zakrywa pryszczy:o co mam jeszcze sobie dokupic zeby mi zatuszowalo niedoskonalosci glownie na czole i policzkach[placz] na dodatek wygniatalam sobie te pryszcze ale to tak z nerwow i mam cala twarz podrazniona ale to powinno zniknac do soboty;)

Gość abkldhhg
noo nikt tu sie nie pudruje czy ki uj?:( ;)

Ja się osobiście nie pudruję, ale mogę ci coś podpowiedzieć. Po pierwsze może trochę pomóc pelling o ile skóra nie jest za bardzo podrażniona, potem ze dwie ampułki witamin wcierane na twarz. Co do samego makijażu to zielony korektor pod puder :P naprawdę dobrze tuszuje. :) A co do nakładania owych specyfików zaopatrz się w gąbkę do demakijażu i korektor jak i puderek wcieraj przy jej pomocy rób to cienkim warstewkami (takich warstewek potrzeba ze trzydzieści) jest to dość pracochłonne i irytujące, ale potem nawet jak będziesz ocierać pot z czoła podczas zabawy to nie zetrzesz od razu całego pudru. A na samo leczenie polecam płyn Afrodyta do kupienia z aptece