Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

publiczne całowanie się

Polecane posty

Gość tomek24

Co myślicie o publicznym całowaniu się? Osobiście nie przeszkadza mi jeżeli para da sobie małego buziaka na powitanie czy pożegnanie, ale jeżeli widzę obściskujące się, liżące czy postękujące pary na ulicy, w autobusie czy tramwaju, budzi to mój zdecydowany sprzeciw. Są rzeczy, które należy robić w odosobnieniu i nie afiszować się z tym. Nie mam ochoty uczestniczyć w życiu intymnym innych ludzi. Jakie macie z tym doświadczenia i co o tym myślicie?

popieram, tym bardziej, ze tego typu incydentów dopuszcza się młodzież, dorośli mają gdzie to robić;)

nie lubię sie obnosić z nadmiernym okazywaniem uczuć w miejscach publicznych a to z tego względu ,ze nie widze w takim działaniu żadnego sensu ani potrzeby :) takie cos zostawiam 15 - latkom ;) i ich hormonom :P

Gość auuuuuuu
A już myślałam, że tylko ja jestem jakaś oziębła :D:D:D

Gość tomek24
Szczerze mówiąc nie liczyłem na takie opinie. Myślałem, że zjedziecie mnie, że jakiś tam stary pryk jestem co to wolności ludziom zabrania. Nie o to chodzi. Sam mam dziewczynę, ale do głowy by mi nie przyszło, żeby całować się z nią w zatłoczonym autobusie, gdzie koło mnie siedzi jakaś starsza pani, a nade mną tłumek ludzi wracających z pracy. Takie rzeczy robili na osobności. Ostatnio byłem świadkiem takiej scenki. Nowy Świat, popołudniowe godziny. Tłum przewalający się ulicą. W przyogródkowych kawiarenkach ludzie jedzą, piją drinki, piwo itd. A wśród nich przy samej ulicy siedzi jakaś para małolatów, którzy dosłownie liżą się na oczach wszystkich ( siedzących w tym ogródku i tłumu przechodniów). Czy ci ludzie nie wiedzą zupełnie, co znaczy dobry smak? Ulicą szedł akurat patrol policji. Może należałby się jakiś mandat dla tych ekshibicjonistów?

przyznam ze czuje sie niezrecznie obserwujac 2 ludzi namietnie zjadajacych sobie twarze... sama tez nie jestem darmowym kinem aby za-pewniac innym rozrywke.

Gość frentii
Ja w takiej sytuacji raz zapytalam sie uprzejmie pary czy mogliby slinic sie ciszej, bo dzisiejsze sniadanie podchodzi mi do gory. Mina parki? Bezcenna:D:D

Gość popieram cię Tomku
też uważam, że buziaczek nikomu nie przeszkadza, ale jak widzę w tramwaju czy autobusie dziewczynę na kolanach chłopaka w namiętnym uścisku i liżących się przez 15 minut na oczach wszystkich, to nie podoba mi się to wcale. Jeszcze trochę a zaczną w tych autobusach się seksić

Gość coco musi umrzeć
ja lubie czasem dac swojemu facetowi calusa :) takiego szybkiego z jezyczkiem. ale zeby sie obsciskiwac ,memlac i jeczec? tez tego nie lubie

Gość beeeeeeeeeeeeeeeen
czuje sie bynajmniej dziwnie , gdy musze stac kolo takich ludzi np w autobusie czy tramwaju, gdzie nie mam mozliwosci przemieszczenia sie w inne miesce...