Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KwiatWiśni

Kreatywna fotografia ślubna! Polecam!

Polecane posty

Gość gość
ja tam wolałabym wybierać fotografa bezpośrednio z nim rozmawiając i oglądając jego zdjęcia więc dla mnie na stronie może mieć cokolwiek... bo co z tego że ktoś robi np ładne zdjęcia a z charakteru okaże się gburem który tylko uprzykrza nam ten dzień.. wpycha się... przeszkadza... Kiedyś widziałam fotografa zdjęcia niesamowite ale całe wesele chciał ludzi przestawiać przez co tylko ich stresował i denerwował Rozumie zdjęcia grupowe w plenerze ale podczas tańca to już przesada

Gość gość
Ciekawe opcje fotografii, ostatnio byłam na sesje u www.fotoprimo.com.pl i naprawdę zdjęcia bomba ! Chyba jeden z najlepszych fotografów na rynku !

Gość gość
jak się czyta te bzdury, to nachodzi myśl, żeby kuzyna poprosić. I taniej będzie, ale przede wszystkim zdjęcia będą normalne, do oglądania.

Gość KrysiaBB
Jak zdjęcia są wykonane przez profesjonalnego fotografa to az chce się je oglądać. Lepiej zapłacić trochę więcej firmie takiej jak ta http://rgfotograf.pl/oferta/fotografia-slubna/ i mieć zdjecia naprawdę ładnie wykonane niż zapłacić mniej za coś co nie będzie się nam podobać.

Gość gość
Ja polecam znajomego, tu jego portfolio: www.SnapGraphics.pl Nie jest zawodowym fotografem, bo nie cyka zarobkowo na co dzień, ale fotki ma bardzo ładne, robił też na naszym ślubie. Moim zdaniem najlepszy. Robię mu przysługę i po prostu polecam :)

Gość gośćawwwwww
wg mnie robisz mu (a raczej sobie) ANTY-przysługę. Co temat to Twoja reklama studia SNAP -> porażka!!!!!!

Świetne zdjęcia może Wam zrobić fotograf z http://mataristudio.pl/ - mają duże doświadczenie w fotografowaniu ślubów i wesel co jest moim zdaniem kluczowe. Po prostu wiedzą jak uchwycić te najważniejsze momenty, potrafią się odnaleźć i zdjęcia wychodzą świetnie

Gość Sergi
Ciekawa dyskusja. Włączając swoje 3 grosze i nie narzucając - jeśli ktoś oczekuje ciekawych ujęć (ale nie od razu hardcore'owych!), takich z gustem i wyczuciem estetyki - to polecam Grupę 5D - http://grupa5d.pl - to nasze zaprzyjaźnione studio fotografii ślubnej (a jednocześnie filmowania) - firma z Bydgoszczy, solidna i z doświadczeniem.

Gość Adambezewy
Warto mocno przemyslec wybór fotografa na slub bo to przeciez ważna pamiatka na całe zycie, z bardzo waznej chwili. Ja się sam ucze na fotografa, ale jeszcze nie jestem taki doswiadczony, tak mogłbym polecic siebie :P póki co kupiłem sobie roczną prenumeratę magazynu Foto Kurier i z niego sie ucze. mozna w necie poszperac jakies opinie o dobrych fotografach, którzy maja fajne pomysły

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
U mnie zdjęcia robiła Dominika Tatoń, zdjęca są bardzo urolkiwe i zarazem piękne. Jestem bardzo zadowolona z jej profesjonalizmu i całej wspołpracy

Gość gość
U nas na ślubie zdjęcia robiła pani fotograf z domi-foto.pl robi naprawde dobre zdjęcia. Nam sie bardzo spodobały te które zrobiła. Jest pomysłowa, widać ze zna sie na tym co robi.

Gość Slip not
Przy wyborze fotografa, warto sprawdzić co jest w stanie zaoferować, przejrzeć jego portfolio, zapytać się z jakiego sprzętu korzysta itp. O różnych obliczach fotografii ślubnej proszę poczytać w tym artykule http://aviatorclub.pl/rozne-oblicza-fotografii-slubnej/

Gość gość
Zobacz sobie również na portfolio Damiana Stańko - robi przepiękne zdjęcia! Wynajęliśmy go do naszego ślubu. Mamy piękne zdjęcia z kościoła, sali weselnej, no i w plenerze. Znajomi już nas pytali kogo mieliśmy na ślubie, że takie ładne zdjęcia mamy.

Gość gość
Warto się dobrze rozejrzeć za sprawdzonym fotografem ślubnym. Jeżeli jesteście z Częstochowy lub okolic to mogę wam polecić www.grabowski-foto.pl Wykonywali zdjęcia na mojej ceremonii ślubnej i byli naprawdę świetni.