Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesaga

Włosy-wypadają.POMOCY!!!

Polecane posty

Gość agnesaga

Hej :) Jeste sierpien a mi ostatnio strasznie wypadją włosy ;( w dodoatku mam cienkie i dość słabe ale teraz wypadnie sie nasiliło, tylko nie wiem dlaczego? co moge zrobić by sobie pomóc proszę o pomoc to bardzo dla mnie ważne! Biorę magnez,piję herate ze skrzypu (2x robiłam płukanke z niego) używam odżywki do włosów cienkch i szmponu Panteen grube i mocne, a mimo to wciąż wypadja! :( proszę jeżeli ktoś wie coś an ten temat o odpwoeidz będę bardzoo wdzięczna ;] (prosze nie odsyłac mnie do nnych tematow ponieważ przeczytałam juz wszystko, a chciałabym usłyszec coś indiwidualnie dla sibie) z góry b, dziękuję ;)

Gość nataaalka
ja polecam Belisse albo coś podobnego, mojej Mamie włosy garściami wypadały, teraz już prawie w ogóle. Wydaje mi się, że płukanie włosów wzmocni je same (np. nie będą się rozdwajały), ale płyn nie wniknie tak dobrze do cebulek.

Gość agnesaga
dziekuję Ci bardzo za odpowiedz :) właśnie zamierzam kupić jakieś tabletki tylko waham sie jakie myslałam nad Humavitem (jest tani i jest go dość dużo) albo może poprostu witaminy??? jakies centrum> jak myslicie????

Gość 3399488
Polecam cynk. Miałam ten sam problem na wiosne i nic nie pomagało, ani skrzyp ani inne specyfiki, dopiero jak zaczełam zażywać cynk, przestały mi wypadać. Niedobory żelaza też mogą powodować wypadanie włosów, może warto zrobić sobie badania pod tym kontem.

Gość takie
mam ten sam problem biorę bellisę i naftę kosmetyczną z olejem rycynowym, tak mi doradziła zaprzyjaźniona aptekarka, czekam na wyniki