Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Icoztego89

Jak naprawdę ubierają się szafiarki?

Polecane posty

Gość Icoztego89

Myślicie, że one noszą te wszystkie stroje, które prezentują na blogach, czy tylko biorą ciuchy ze sklepów, robią zdjęcia i oddają? Jakoś mi się nie widzi, żeby miały tyle ciuchów i nosiły te dziwadła.

jak ktos ma duzo kasy to moze miec duzo ciuchow wiesz czasem to moga tez byc jakies pracownice w branzy mody np w sklepie, w czasopismie gdzie maja dostep do darmowych ciuchow

Gość Icoztego89
Pewnie i tak. Choć dziwne one zawsze twierdzą, że te ubrania noszą.

Gość malinkaaaaaaaaaaaaa
uwierz , że można mieć mnóstwo ciuchów....................... a co do szafiarek to na pewno część z nich je na prawde nosi, mają swoj własny styl. ale nie które wygladaja na 'przebrane' heh ;p

Gość Icoztego89
Co mnie najbardziej dziwi, to fakt, że część z nich ma dosłownie ubrania zdjęte z manekinów. Jednego dnia widzę zestaw w Zarze na manekinie, drugiego całość u szafiarki. Nie lubię takich katalogowych stylizacji - nigdy nie wiem czy to przypadkiem nie reklama ciuchów. Za to fajne są te, w których pojawia się ubrania stare, typu vintage, lub mało znanych marek.

Gość wybaczcie moją ignorancję
ale kim, do licha, jest szafiarka? Pytam serio - nie wiem!

Gość tu masz przykład szafiarki - c

Hahahaha. Raczej mają te rzeczy ;) a czy noszą tego nie wiem.Niektórzy ludzie naprawdę mają pieniądze i nawet dużo i mogą sobie pozwolić na częste zakupy w droższych sieciówkach,. poza tym większość szafiarek ubiera sięw lumpeksach. :) Nawiasem mówiąc nie lubię slowa szafiarka, ani dziewczyn które chcą się do tej grupy zaliczać a większość z nich wydaje mi się przebrana na siłe, a nie ubrana. I wydaje im się, że jak tylko coś jest z SH to jest takie super hiper oh i ach. A jak ich góru założy jakiś żołty plastikowy płaszcz na ryby, to każdy się zachwyca, a prawda jest taka, że gdyby kogoś takiego zobaczyły na ulicy t by się w głowę popukały ;)

Gość cashia______
ja dopiero zaczynam swojego bloga o ciuchach ale zapraszam serdecznie. moze komus cos sie spodoba :) http://cashia.pinger.pl/

Ja też czasem zastanawiam się, czy tak sie ubierają na co dzień, czy tylko specjalnie do sesji. Mają tyle butów, torebek i dodatków, że aż się wierzyć nie chce, że można mieć aż tyle tego w domu.

Gość elegancja francja
Wydaje mi się że bez sensu byłoby zakładać w przebieralni ciuch robić fotkę i oddawać po to tylko żeby mieć zdjęcie na bloga. Swoją drogą to takie szafiarki nie są fajne za posiadanie danego stroju ale za wyobraźnię w danej stylizacji i umiejętność dobierania stroju do okazji, nastroju, pogody. Ja oglądam teraz taki program który leci na tvn style "Moda z bloga" i podziwiam te dziewczyny za to że potrafią w pół godziny wybrać strój odpowiedni do okazji- zadania do wykonania.