Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość energizer

Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.

Polecane posty

Gość energizer

21lat brunetka 178cm Warszawa szukam drugiej połówki.

Gość wpieniony szopen
podaj jeszcze wagę, bo nigdy nie wiadomo, czy nie jesteś 150 kg wielorybem. Wysokich brunetek znam dużo, jedne śliczne, drugie okrutne i zapuszczone grube wieloryby. Lubie tajemniczość u kobiet ale nie birę kota w worku :)

Gość gitarra
taaaaa.... byle sie nie okazało, że ta głębia płytsza niż sie wydaje...

Gość energizer
78.

Gość energizer
przesadzasz

Gość wpieniony szopen
78 kg, przy 178 wzrostu??? jesteś pół wielorybem, wiedziałem! Tylko takie szukają tu drugiej połówki. BMI masz 24,6 a w twoim wieku, przy tym wzroście powinnaś mieć pomiędzy 20-22 BMI. Normalnie grubasów czuje na odległość, eh.

Gość energizer
jesteście zajebiści :)

Gość waawaaweewaa
olej krytykow, to Ty masz sie dobrze czuc ze swoim cialkiem, coz jest Cie troszke wiecej ale to nie przeszkadza:)

>> to Ty masz sie dobrze czuc ze swoim cialkiem I chyba tylko ona, bo jak widać żaden miłośnik spaślaków jak na razie na tego bazyla się nie pokusił :o

energizer 21lat brunetka 178cm Warszawa szukam drugiej połówki. taki zajebisty cytat perfectu i taki idiotyczny anons :O

Gość energizer
:) zenonie z kobylki podziwiam twój wysublimowany sposób patrzenia na ludzi i dzielenia ich na spaślaków i atrakcyjnych szczupłych brawo. Jakie szczęście że są tacy którzy mają szersze horyzonty od ciebie. :)

Gość energizer
:) więc po co ze mną dyskutujesz? ja nie widzę powodu.

Gość wpieniony szopen
jeśli otyłość (mniejsza czy większa bez różnicy) jest spowodowana chorobą, to ludziom nie dokuczam. Ty nie piszesz nic o chorobie, to wnioskuje, że jesteś zdrowa, masz 21 lat i nadwagę. I wiesz o czym to świadczy? O lenistwie, jesz i niewiele robisz. A to już jest lenistwo i niechlujstwo wobec własnego organizmu. Teraz jeszcze nie jest tragicznie i zawsze możesz się wziąć za siebie i nie diety cud ale ruch, fitness i będziesz całkiem fajnie wyglądać. Nie musisz być chuda jak szkielet, jak tzw. wieszaki ale po prostu normalna. Dziś ważysz 78 kg przy 178 wzrostu i załużmy, że znajdzie się mężczyzna który cię zaakceptuje, ale niekoniecznie będzie akceptował 20 kg więcej, a jeśli nie będziesz o to dbała, w wieku 30 lat tyle możesz mieć - 20 kg więcej niż masz teraz. Ja uważam, że dziewczyny, które w tak młodym wieku mają nadwagę, po prostu są leniwe, nie lubią się przemęczać i nie chodzi o sprzątanie w domu.

Gość energizer
Moment... ale czy ktoś cię zapraszał do oceniania mojego ciała? Nie potrzebuję Twoich rad bo dobrze mi z tym jaka jestem i skoro Tobie to nie odpowiada to wybacz ale średnio mnie to interesuje :)

Gość cgtftykfy

Gość Zmierzyłem twoje BMI
Twój wskaźnik BMI: 24.6 Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Tak wyszło:) Według mnie masz wagę ok, ale ja nie przepadam za tak wysokimi kobietami, mimo że sam mam 190