Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie staje mi bo sie stresuje

czy wypicie 2 red bulli przed seksem doda mi skrzydel - czytajcie, pomozcie !

Polecane posty

Gość nie staje mi bo sie stresuje

ostatnio zauwazylem sporadyczne problemy z erekcja mysle, ze to wina 1. stresu (mam ostatnio duzo powodow do niepokoju, stresu, zlosci) 2. 20 kg nadwagi i podwyzszone cisnienie, one tez wplywaja negatywnie na potencje podobno mysle jak temu zaradzic mam nastepujace pomysly 1. alkohol dla rozluznienia, ale on podobno moze miec odwrotne efekty do oczekiwanych 2. red bull, tak sobie wywnioskowalem, ze moze mi pomoc, dodac energii, ale z drugiej strony mam nie pic takich rzeczy bo one jeszcze bardziej podnosza cisnienie 3. lekow na nadcisnienie nie biore, mam 25 lat, lekarka stwierdzila, ze koniecznie musze schudnac i dodatkowo zmienic diete, to i cisnienie sie unormuje, tzn bedzie wyraznie nizsze.., ale zanim schudne te 20 kg to minie pol roku albo dluzej 4. wyeliminowanie stresow, latwo powiedziec, trudniej zrobic 5. kiedys duzo sie masturbowalem, nawet codznenie, ale nie jestem prawiczkiem, mialem juz udane stosunki seksualne ... ale otatnio zdarzylo mi sie 2-3 razy ze mialem niepelna erekcje, nie dalo sie nawet wprowadzic penisa do pochwy... a czasem jak juz stanal, to opadal podczas wkladania gumki :( prosze o rady, nie bede przeciez bral viagry w tym wieku, tym bardziej, ze jak sie probuje masturbowac, to staje bez problemu.. ale chce skonczyc z masturbacja, i zaczac regularne zycie seksualne (wzesniej stosunki seksualne mialem rzadko) wiem, ze to forum dla kobiet, ale moze jakis facet pomoze :)

moim zdaniem tu chodzi o twoja niska samoocene...utyles,wiec gorzej sie prezentujesz...do tego juz ci sie zdarzylo,ze stanac nie chcial i to dodatkowo stresuje...po prostu podczas za duzo myslisz,a za malo dzialasz...jak schudniesz lub poczujesz akceptacje ze strony partnerki to problem przejdzie

mój facet miał ten sam problem jeszcze niedawno. przestac się masturbowac to podstawa:-)