Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssprzedawczyniii

sprzedałam i co teraz zrobić

Polecane posty

Gość ssprzedawczyniii

mam starsze rodzeństwo, mają dzieci, do tej pory moja córka była najmłodsza i dostawała sporo ubranek po kuzynach, gdy moja bratowa urodziła stwierdziłam, że trzeba te ciuszki teraz jej przekazać. no i tak oddałam sporo rzeczy, ale niektóre zostawiłam sobie (te, które sama kupiłam za dość sporo kasy) postanowiłam je posprzedawać na allegro. i teraz niedawno sprzedałam cudną kurteczkę na zimę, firmową, poszła za prawie 60 zł. okazało się, że to moja bratowa ją wylicytowała, ta z najmłodszą córeczką. i co mam teraz zrobić. dać jej za darmo? czy wziąć od niej tą kasę? nie wiem jak się zachować bo to rodzina.

Gość AaliyahDanaHaughton
potraktuj ja jak zwykłego kupującego, skoro ja kupiła tzn ze ja stać, nie dawaj za darmo

Gość niunjjfyujkk
musiała wiedzieć, że kupuje od ciebie i specjalnie to zrobiła. odżałuj te 60 zł i jej oddaj za darmo tak ostentacyjnie i powiedz że przecież od rodziny nie weźmiesz kasy, a i dodaj, że mogła ci powiedzieć, że chce ten ciuszek a nie idiotkę z ciebie zrobiła. naprawdę żal mi jej

Gość ssprzedawczyniii
chciałabym tak to potraktować, ale wiem jakie będą reakcje reszty rodziny jak się dowiedzą, powiedzą, że oni oddawali mi wszystko, a ja tu sprzedaję. ale sama ją kupiłam w sklepie i cieszę się, że za tyle kasy poszła, a teraz głupio mi wziąć od bratowej bo mnie chyba przeklną wszyscy:O

Gość ssprzedawczyniii
chyba nie mogła wiedzieć, że to ode mnie bo nie znała mojego loginu z allegro. szkoda mi oddać ale chyba nie ma wyjścia:O

Gość A ja bym
na Twoim miejscu sprzedała tym bardziej,ze moze zrobiła to specjalnie,lub spusciła z 60 na troszke nizsza cene:)

Gość głupio wyszło
ale skoro ty sporo ubranek miałaś po ich dzieciach uważam , ze powinnaś oddać ją za darmo. Wtedy będziecie kwita. A kto wie, może doczekasz się kolejnego dziecka i wtedy oni oddadzą swoje ubranka.

Gość ssprzedawczyniii
od tej bratowej akurat nie dostałam nic bo to jej pierwsze dziecko, ale od innych tak. albo rzeczywiście obniżę cenę powiem że dla rodziny promocja;) a jak będę miała więcej dzieci też nie mam gwarancji, że moje ubranka wrócą do mnie, może bratowa też zechce sobie posprzedawać.

Gość ssprzedawczyniii
dzięki za rady coś będę musiała wymyśleć, szkoda mi trochę ale pewnie oddam za darmo:O