Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euste50

Żal mi moich dobrych znajomych! Ich dzieci nie chca miec dzieci

Polecane posty

Gość euste50

Ludzie starsi, mają pieniądze a nigdy nie beda mieli wnucząt. Córka wyszła za mąż ale ona i jej mąż nie chcą dzieci. Syn się ożenił , ale on i jego żona również twierdzą że nie chcą dzieci. No i po co im dzieci skoro nie dostaną od nich wnuków? Poza tym po co brac ślub skoro dzieci nie chcą?

Gość jhger
dzieci robi tylko patologia.

"No i po co im dzieci skoro nie dostaną od nich wnuków?" największa głupota jaką dziś przeczytałam na forum :D A od kiedy to rodzisz dziecko tylko po to, żeby kiedyś mieć wnuki :D:D:D:D:D

Gość euste50
Mają jeszcze trójke starszych dzieci , chłopak stary kawaler i się już pewnie nie ożeni. A pozostałe córki też chyba nigdy nie wyjdą za mąż. Po prostu jest mi ich żal.

Gość slub po to aby rozliczac
sie bylo latwiej.Dzieci mozna miec bez slubu :-)

Gość euste50
Dzieci ma się po to by je wychowac, wykształcic a potem doprowadzic do tego by założyły własne rodziny. Poza tym i dzieci i wnuki potrzebni są do tego by miał się kto wami zając na starosc.

Gość o zesz w morde
to niech cie adoptują i sprawisz im tych wnuków bez liku. ch...ci do tego?? żalili ci się???

Gość grażżynka
Zajmij sie swoimi sprawami. Spytaj swoich znajomych, czy usunęliby swoje dzieci, gdyby wiedzieli, że "nie dostaną od nich wnuków". Bo, jak piszesz, wnuki to jedyny cel posiadania dzieci. Spytaj, a dostaniesz po pysku, ani sie zdążysz obejrzeć. Nie ma to jak takie wspaniałe przyjaciółki rodziny

jak ja się decydowałam na dziecko, to wcale nie dlatego, żeby się ktoś mną zajął na starość

Gość euste50
Co w tym takiego śmiesznego? Ja już mam swoje dzieci, prawie dorosłe ale są za młode na to by miec własne potomstwo. Oczywiście że moi znajomi wspominali mi cos na ten temat.

Gość euste50
Przecież od tego się ma dzieci by sie opiekowały na starosc. Zawsze byłam za tym by dzieci się najpierw wykształciły a potem założyły rodziny. Po to by ktoś Ci podał szklanke herbaty gdy będziesz stara.

Gość grażżynka
Wiesz co, jestes tak namolna z ta staroscia, że teraz już jestem pewna na 100 procent - prowokacja. Masz 15 lat i wakacje, prawda?

Gość Stasiek co lubi anal...
Po to by ktoś Ci podał szklanke herbaty gdy będziesz stara. ) twoj młody kochanek z wielkim kutasem? :classic_cool:

Gość euste50
Właśnie od tego Mam 48 lat a nie 15, rozmawiałam z ich już dorosłymi dziecmi by myśleli o własnym potomstwie. Delikatnie im sugerowałam że to już najwyższy czas.

Gość nieironicznaa
euste zaufaj mi twoj czas juz tez niedlugo nadejdzie :)

Gość grażżynka
Oczywiscie, że provo

Gość euste50
W takim razie skoro nie chca miec dzieci to po co brali slub? małżeństwo=rodzicielstwo

Gość cfana wywloczka
48 = starość = trumna

Gość llyhkffkfkfkkk
wiesz co żal mi ciebie, przecież najczęściej jak małżeństwo mówi, że nie chce mieć dzieci, to najprawdopodobniej mają problemy z bezpłodnością, wiem po sobie. też mówię, że nie chcę, a chcę bardzo, a co mam mówić, że nie mogę, że się nie udaje itp....

malzenstwo nie rowna sie rodzicielstwo a dzieci celem? dzieci są pięknym dodatkiem do małżenstwa i jesli ktos ich nie chce miec to lepiej tak niz sie na sile uszczesliwiac

ty chyba jesteś niepoważna, poza tym zajmij się swoim życiem a nie mieszaj w cudze