Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolinkaa_mia

w co powkładac?

Polecane posty

Gość kokolinkaa_mia

Dziewczyny, jesli mialyscie tzw. wiejski stół, powiedzcie w czym stał zmalec ze skwarkami i kiszone ogórki?????? Niewiem może na allegro jest cos (jakies naszynie ) odpowiedniego bo sami robimy stół i nie wiemy w czym to postawic:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość blackcat
jak zwykle dostaje smalec albo ogóry to są w takich kamionkowych naczyniach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość blackcat
teraz czytam co napisałam - oczywiscie dostaje w restauracjach więc myślę że na weselu jak najbardziej na wiejskim stole bedzie pasowac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Faktycznie kamionkowe naczynia najlepsze na smalec, ogórki można ewentualnie w drewnianej misce, ale to już "luzem", kiełbasę czy szynkę można powiesić na gałęzi, na drewnianych kozłach, stół drewniany albo ładny lniany obrus. Co do alkoholi- ładnie wygląda miód pitny bo przeważnie ma fajne butelki z dopasowanymi etykietkami, utrzymane w klimacie staropolskim.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość etve v
:D:D:D chciałabym mieć tasaaaaaakie problemy :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tak jak wyżej :) z tym, że jeśli powiesisz szynkę to goście będą mieli kłopot, żeby się do niej dobrać. chyba najlepiej na stole, na deskach porozkładać, kiełbasy zresztą też, przynajmniej część

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×