Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michel Brown - tak tak to ja

Poznałem psychikę kobiet !!!!!!!!!!!!!!!!!! Od dziś każda moja !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Zaczęło się od tego że kiedyś zakochałem się w pewnej dziewczynie :( Niestety bez wzajemności 😭. Po kilku dniach rozpaczy i użalania sie nad sobą postanowiłem że wybiorę jedną z dwóch dróg i pójdę Nią. Pierwsza droga to samobójstwo , druga droga to dogłębne rozpoznanie wnetrza kobiety :) Najpierw pojawił sie pomysł aby wylosować jedną zapałkę. Cała to dalsze życie , ułamana to koniec. Kiedy jednak podniosłem kubek i ujrzałem zapałke ułamaną .......... usiadłem iiii .......... NIE !!!!!!!!!! Sam sobie życia nie odbiorę !!! Zbyt twardym jestem facetem abym się poddał ! Od tamtego czasu dzień w dzień nie rzadko zarywając noc ........... studiowałem wszelkie podręczniki i strony internetowe. PO żmudnych wysiłkach doszedłem do wniosku że ................................................................................................................................................................... może zabrzmi to nieskromnie , ale ............ Tak !!! - wreszcie poznałem psychikę kobiet. Poznałem w sposób kompletny ! :) Tysiące godzin , setki tygodni , dziesiątki miesięcy , kilka pełnych lat ------- tyle mi to zajęło :) Długa i wyczerpująca praca która zaowocuje pełnym stadem fanek zaglądających do mojego mieszkania :) Wszelkie tricki opanowane , wszelkie mini dialogi opanowane , wszelka wiedza o kobiecej mimice opanowana , wszelka wiedza o czytaniu w oczach kobiety również opanowana :) Dziś odpoczynek a od jutra ........... Od jutra uszczęśliwię siebie samego i ......... tę jedyną :)

Gość malutka pchełka..
popłakałam się 😭

Gość xcvbvcx
to miło, powodzenia. pamietaj, każda z nas jest inna, nie uogolniaj ze znasz psychike wszystkich wszystkich kobiet. moze trafisz, do tych prostszych. pozdrowienia.

Gość co za gość
haha a to dobre. życzę powodzenia zobaczymy jak Ci pójdzie

Gość Michel Brown - tak tak to ja.
znam psychikę wszystkich którym spojrze na kilka sekund w oczy :)

Gość 0/10 niestety
slabiutko:(

masz niesamowite zdolności...że też w tv o Tobie nie słyszałam jeszcze... zgłoś się do Mam Talent.:D

Gość dd3d3ee
Poznałeś psychikę kobiet z poradników internetowych. Buahhhaahhaa :D :D :D

Gość autorzer znakomite pióro
świetne pióro !!! chyba romantyk się nam trafił :D

Gość asde23eq3wdew
.... Od jutra uszczęśliwię siebie samego i ......... tę jedyną - Renia grabowska :D

Gość ded3e3e3e
.... Od jutra uszczęśliwię siebie samego i ......... tą jedyną - Renią grabowską

przypadkiem : kotku :) Oj bo będę zmuszony Cię rozkochać w sobie :) Nie lubię gdy mi się nie wierzy :(

Magnolia

Gość hehehehehehehehehehe
teraz to sie dopiero zalamiesz...jak my same czesto nie wiemy o co nam chodzi to jak zamkniesz to w regolce podanej w ksiazce czy na stronie internetowej.nie doceniasz nas twierdzac ze ci sie udalo.ale pomarzyc nikt ci nie zabroni

przypadkiem : obiecanki cacanki tra la la la la :D Tak kiedyś śpiewał Ferdek w jednym z odcinków kiedy to chciał zostać prezydentem :D A jeżeli chodzi o nas to owszem ........ mogę Ci obiecać .......... yyy .... sorki ale nie wiem czy zasługujesz na tyle szczęścia ile potrafię dać :( Napisz coś o sobie :)

Gość muzyka plaży
Tak???? A to ciekawe...bardzo ciekawe. Z taką wiedzą to ho ho... I co teraz zrobisz? Mimo wszystko będziesz trwał przy jednej?:-)

Magnolia2 , ja wiem o co chcesz zapytać :) Naprawdę wielki szacun ! Musze zmykać z tego topiku skoro jestem rozszyfrowany 😭

już nie będę o nic pytać, zostań na swoim topiku ja sobie pójde. i teraz wiem że o to jesteś tak okropnie na mnie obrażony.:(

Magnolia2 , możemy pogadać na gg ? ZAłóż sobie tak jak ja nowe gg żeby nie było obaw że zostaniesz rozpoznana :) Napisz do mnie na - 737654 :)