Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 455555

czy sądzicie że.....

Polecane posty

Gość 455555

faceci połykaliby wydzielinę kobiety gdyby : - była biała - była grudkowata - byłyby w niej małe komórki z ogonkami - wydzielina ta pojawiałaby się nagle, strzelając im w twarz - byłaby słona/gorzka/cierpka czasami aż by ich wykręcało - w jej skład wchodziłyby: produkty jajników, pęcherzyków nasiennych, najądrzy, gruczołów opuszkowo-cewkowych oraz gruczołu krokowego (nie mozna znaleźć odpowiedników u kobiet) a także trupi jad piszecie "połykaj spermę, w końcu on połyka twoje soczki", ale to nie sztuka połykać kobiecą wydzielinę skoro : - jest bezbarwna - ma gładką konsystencję, bez grudek - nie pływają w niej żadne ruchliwe komórki - jest absolutnie neutralna i w smaku i w zapachu - pojawia się stopniowo i nie ma jej tyle że trzeba łykać - nie ma obrzydliwego składu Żeby nie było - ja połykam. Ale uważam że wykonujemy bez porównania większą robotę niż faceci którzy liżą kobietę.

Gość SLUCHAJ MNIE
święte słowa! :D

Gość zrobię minetkę pani w wieku40+
mógłbym Cię wylizać?

Gość cvxcvxcc
ja myslę że by nie chcieli, nie połykaliby, no chyba że juz naprawdę straszliwie kochaliby laskę, ale robiliby to raczej w mękach a jak już to zamiast porównywać łykanie spermy z lizaniem kobiecych soków, trzeba zapytać mężczyzn czy połknęliby mleko z piersi swojej żony, myślę że to znacznie bardziej trafne porównanie

Gość ja połknąłbym kał
jest chętna?

Gość zzsuetam
A moja smakuje troche dziwnie, ma metaliczny posmak ale i tak uwielbiam ja lizac ;>

Gość masz racjęee

racja,jak ja mialam mleko w piersiach to moj nie chciał piescic moich sutkow - brzydzil się chyba,jednak nie przyznał się do tego....:O

nie wiem czy swiadomosc tego,iz polykaja jakas wydzieline zmieszaną z moczem sprawia im przyjemnosc k - paniom robiącym too za kase na pewno sprawia,ale normalnym kobietom wątpie.