Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytam

Czy da sie przeżyć za 600 zł miesiecznie...?

Polecane posty

wcale nie prawda ze w domku jest taniej,ja mieszkam w domu,sam sezon grzewczy to 6 ton weglax630zl,do tego cala reszta jak u wszystkich,funduszu remontowego sie nie placi ale za to co roku jest cos do remontu czy naprawy,przeliczylam koszty domu za rok i wyszlo ze miesiecznie kosztuje mnie 800-900zl ,na zycie 3-y osobowej rodziny zostaje mi 700zl i musi starczyc bo nie ma innej opcji,poczatek zawsze trudny z czasem mozna kombinowac zeby cos taniej wyszlo. samej spokojnie dasz rade.

Gość gość
Ludzie ale wy jestescie głupi ... Aż mnie głowa boli jak nie znacie przepisów i procedur UE - jeśli ktoś z waszych dzieci , wnuków robi w angli to nie dosc ze mozecie walczyc o 600zl na TYDZIEN plus wasz potomek bedzie mial oplacony dom - bo niby ze tam mieszkacie - leki za darmo - telefon oplacany do limitu odpowiedniego . Nie wiem co wy robicie tylko marudzić i ciągle daj to UE daje tylko nie poda wam tego na tacy musicie sami pójść po tą tace

Gość Porażka życiowa
a ja mam ok. 800zł dochodów miesięcznie, nie mam dachu nad głową a do tego szkoła, którą pewnie bede musiał żucić bo wypłata z praktyk i roboty weekendowej na czarno mi nie wystarczy. smykam sie po jednodniowych noclegach bo nie stać mnie na mieszkanie i nie narzekam