Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaaaaa

Problem z wlosami...Blagam o pomoc!!!

Polecane posty

Gość Karolinaaaaa

Mam tego typu problem ze zaczelam farbowac wlosy na czarno czego bardzo zaluje:(chce wrocic do naturalnego koloru-ciemnego blondu.Gdy mialam juz 3cm odrosty ufarbowalam sie takim kolorem wpadajacym w bordowy czego tez strasznie zaluje ale ten kolor wyplowial tak jak i ten czarny,i moje wlosy wygladaja tak :10cm wyplowialego czarnego i 3cm ciemnorozowego koloru:( czy moge uzywajac silnego rozjasniacza a nastepnie farby ciemny blond uzyskac to co chce:(czy ta farba moze chwycic ten roz?:(blagam o porady:(

Gość ja mam podobnie jak ty ale
mam tak: naturalny odrost kilka cm ciemny blond czerwone 3cm rude 3cm a reszta brazowo-czarna :D idz do fryzjera - sama nic z tym nie rob

Gość
samodzielnie zniszczysz jeszcze bardziej bedziesz miac roznokolorowe kumpela rozjasniala czarny i miala czarny braz pomaranczowy, blond i bialy, dopiero za 3 razem to jakos wyglada ale i tak nie sa jednolite idz na dekoloryzacje do fryzjera

Gość Karolinaaaaa
kurcze bo ten ciemny blond to taki jak jasny braz,nie jest wcale jakis jasny czy co:) tak myslalam zeby stopniowo to rozjasnic tzn rozjasniaczem wziasc parenascie pasem a potem nalozyc farbe na calosc i jakis chociaz braz by wyszedl bo mam dosc tego czarnego:(a na fryzjera nie mam teraz zabardzo kasy;)