Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikaaaa 767855

moj chlopak chce widziec jak sie kocham z dziewczyna...

Polecane posty

Gość angelikaaaa 767855

moj chlopak chce widziec jak sie kocham z dziewczyna...ma sie pozniej do nas dolaczyc ale ma ja niedotykac tylko zajmowac sie mna.... czy mam sie zgodzic...bo boje sie ze to sie keidys zemsci na naszym zwiazku w przyszlosci i stracimy do siebei zaufanie..

Gość fuuuuuuuuuuj
:o

Gość węgorz
kopnij zjeba w dupe!

Gość angelikaaaa 767855
ja nie mam nic przeciwkoo tylk osie troche boje ze pogorszy sie w naszym zwiazku...

Gość hgmmmmmmmmmmmmmfd
cnbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvmbvm

Gość angelikaaaa 767855
i że bd chciał wiecej... bo ja jestem taka ze chcoaairz by mnie to wciagl to dalej bym tego nie robilaa...faceci inaqczej myslaa..a znowu boli mnei troche to ze bd patrzyl na cialo innej...co gorsze bd chcial jej dotykac..to wtedy mi serce neiw ytrzyma...

Gość głupotaaaa

Gość angelikaaaa 767855
a dlaczego myslsiz ze to zly pomysł...ja tez mam zachamowania.... ale jestem otwarta na nowe doswiadczenia tylko jezeli to nie znisazczy mojego zwiazku...

Powiedz mu że to zrobisz... ale najpierw to Ty popatrzysz jak on zabawia się z facetem a potem do nich dołączysz.

Lady_Maggot Dobry pomysł :D Jak już teraz sobie tak urozmaicacie to co będzie kiedyś po prostu szybko się soba znudzicie. Ja uważam że jak któryś partner chce nagle spróbować trójkąta to szuka sposobu na zdradę za przyzwoleniem drugiej osoby i w sumie to taka też zdrada tylko ze oboje siebie nawzajem zdradzacie i oboje jesteście takjakby usprawiedliwieni że siebie zdradzacie. Piszesz że nie masz nic przeciwko, to nie znaczy że chcesz tego. Poza tym masz obawy że to pogorszy związek, a co innego by było gdybyś chciała to zrobić, bo byś miała nadzieję że to polepszy związek, który nie funkcjonuje tak jak powinien. Jesli jest wam ze soba dobrze to po co to "pogarszać". Więc pomyśl czy jest wam ze soba dobrze, czy chcesz to pogarszać, czy szukasz czegoś żeby to polepszyć. Poza tym sama sobie odpowiedziałaś że będzie patrzył na ciało innej i będzie chciał jej dotykać.