Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zostane mama bez meza

Samotne macierzynstwo z wyboru

Polecane posty

Gość ciekawa jestem ile masz lat
? pewnie 15 albo 40 :D że takie głupoty mówisz?

Gość ciekawa jestem ile masz lat
Czyli jesteś jeszcze młoda! A czemu nie chcesz by Twoje dziecko miało ojca? Skoro masz dopiero 23 lata to pewnie mieszkasz z rodzicami? ciekawa jaka byłaby ich reakcja gdybyś ogłosiła im taką nowine.

Gość taja...
weź lecz się na nogi,bo na głowę to już za późno:P

Gość hrtyhety
Kolejna egoistka... Zapytaj dziecka najpierw czy chce mieć niepełną rodzinę a potem se planuj idiotko..

Gość taaja
skoro chcesz być taka niezależna i nie chcesz faceta,bo Ci niepotrzebny to zrób se dziecko z palcem..

Gość vbnhjk
branie sobie męża to tylko dodatkowe obciążenie dla kobiety. ciekawe czy to samo powiesz jak juz bedziesz miec to dziecko :D pewnie bedzie kolejna sfrustrowana mamuska wrzeszczaca "pomocy! na nic nie mam czasu!!" albo nastepna co podrzuca dzieciaka rodzicom :D

Gość taaja
no to ja jestem chyba jakaś zacofana,bo nie wiedziałam o tym :/ Kolejna piedolona feministka,co cały świat bedzie oświecać swoimi mądrościami..

Facet ciagle liczy tylko od baby ze bedzie mial ugotowany obiad i uprane skarpety. Kobiecie ktora decyduje sie na bycie samotna matka jest lepiej w zyciu. Jeszcze jak znajdzie dobry material genetyczny.

Gość nie obrazac feministek
jak nie wiecie co to jest feminizm :O do autorki - juz to widze jak facet bedzie przybywal na kazde twoje skinienie zeby sie dzieciakiem zajac , moze jeszcze kase bedzie ci dawal? a potem grzecznie bedzie wracal do siebie bo jasnie pani nie zyczy sobie go w domu, taaa wez dziecko najpierw dorosnij

Gość palic na stosieeee
wiesz co, takie matki to winno palić się na stosie, ty myślisz tylko o sobie, a co będzie czuło dziecko, może będzie mu z tym źle, że nie ma ojca to już ciebie nie obchodzi. Popierdolone matki polki, myślą ty;lko o własnej dupie, a dziecko to jest żywa istota...... żywa, która cierpi przez takie głupie matki.

Gość cichodajki
kolejna popieprzona babsko jakich wiele w naszym kraju, rodza tylko po to aby mieć alimenty i żyć z nich, bo wiadomo nawet jak pijakowi da dupy to alimenty płaca podatnicy z tzw. funduszu alimentacyjnego.,