Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zj

DEPILACJA - krem do depilacji Veet - czy warto?

Polecane posty

Gość zj

zastanawiam sie od jakiegos czasu czy warto kupic krem do depilacji veet? sa zazwyczaj troche drozsze od pozostalych wiec nigdy sie nie skusilam:) ale slyszalam ze sa najlepsze? czy to prawda? jak dlugo utrzymuje sie efekt? jak dlugo po uzyciu nie depilujecie nog? na ile wystarcza jedna tubka? ewentualnie jakie inne metody depilacji polecacie?

Gość ja jakośśs
Nie polecam. ja mam podrażnienia, cholernei smierdzi chemią i do tego nawet połowy włosów mi nie usunał.

Też nie polecam.Kupiłam ten z orchideą do skóry wrażliwej.I tak dostałam mega podrażnień i niedokładnie usunął włoski, jak pisze koleżanka wyżej.

Gość do autorki topicu
też sie zastanawiam nad kupnem (różowego) bo ostatnio w tvn style dą powtóki i w jednym z programów prowadząca testowała kremy i ten był najlepszy (były jeszcze z joanny, eveline i chyba z tanity).

Gość kdhfek
Skusilam sie i lezy w szafce, jest do niczego. Mimo, ze krem trzymalam na nogach duzo dluzej niz zalecaja to i tak nie usuną wszystkich wlosow. Nóg po nim wcale nie mialam gladkich. Na drugi dzien ogolilam sie normalnie maszynką. Jedna tubka ta zwykla, jak chcesz na cale nogi, to ci wystarczy na raz. no i smierdzi jak wszytsksie inne te kremy. Juz nigdy nie dam sie nabrac na te reklamy.

Gość sdfdgfdf
nie kupuj! w ogole nie dziala, a drugi cholernie..

Gość xxxxaaa
wszystko, co powyżej święta prawda