Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteczkaaaaaa

I CO TERAZ ROBIĆ ??!!!!

Polecane posty

Gość marteczkaaaaaa

cześć wiem ze jest duzo tematów typu ciąża itp ale potrzebuje waszych porad odrazu chce zauwazyc ze nie bede zwracała uwagi na komentarze typu ze jestem niedojrzała itp bo dobrze o tym wiem zatem : okolo 3 tygodnie temu uprawiałam petting z chlopakiem niby nie doszło do niczego wielkiego, ale jednak strach ma wielkie oczy ! dotykalismy się nawzajem ja dotykałam jego penisa on włozył mi palce do pochwy potem przyblizył penisa do mojego miejsca intymnego nie ruszał nim ani nic z tych rzeczy poprostu był blisko dotykając mnie trwalo to chwile później znów włozył mi palce do pochwy to był 11 dzień cyklu okolo 14 dni poźniej miałam plamienie a kilka dni po nim dostałam okres był skąpy o wiele mniej obfity niz zawsze i bóle były mniejsze NIE DOSZŁO DO WYTRYSKU ANI NIE WŁOZYŁ MI PENISA DO POCHWY z tego co czytałam plemniki w płynie nie są zdolne do zapłodnienia nie mam mozliwosci kupienia testu a jestem cała w nerwach ! PROSZE WAS O SENSOWNE ODPOWIEDZI :(

Gość marteczkaaaaaa
zeby bylo jasne- moje pytanie brzmi czy wkladajac mi palce do pochwy mogl mnie zaplodnic?

Gość agunia 86
jesli nie bylo sytuacji w ktorej plemnik moglby dostac sie do pochwy to jest ok

Gość marteczkaaaaaa
no a jesli to byl akurat plemnik ktory potrafi fruwac?

Gość marteeeczkaaaa
chodzi o to że boje sie ze jednak ten płyn mogl coś zdziałać duzo naczytalam sie na forach i dlatego tak schizuje :(

Gość agunia 86
jesli miał na nim sperme to tak

Gość taksobiejestemtutaj
Niemasz sie czym martwić napewno nie jesteś w ciaży,niema takiej możliwości.Pozatym wbrew pozorom zajście w ciąże podczas pełnego stosunku wcale nie jest prostą sprawą a co dopiero podczas pettingu.Także głowa do góry. Pozdrawiam:)

Gość marteczkaaaaaa
no a czy ktos moze mi w koncu powiedziec co z tymi fruwajacymi plemnikami??

Gość marteczkaaaaaa
przepraszam, miało być - frówającymi

Gość marteczkaaaaaaa
miło ze ktos sie za mnie podaje ale uwierz wbrew pozrom wcale nie jestes zabawna. okej :( ja wiem tylko to sie nazywa wpadka :( a niepokojace bylo plamienie i mniej skapy okres :( !

Gość kropelkakamina
Niema czegos takiego jak fruwające plemniki!! Prosisz o poważne odpowiedzi ale Ty naprawde powinnas troszke poczytac zanim nastepnym zabierzesz sie za te sprawy bo takie bzdury piszesz ze az strach.

Gość marteczkaaaaaa
to nie ja pisałam. help ;d. ja sama w to watpie, ale czytałam tyle postów :( dlatego załozyłam temat :( a jakie jest wytłumaczenie na plamienie i tak skąpy okres ? :(

Gość marteczkaaaaaaaa
piszesz ze nie jestem w ciazy a sama napisałas ze pleminiki w plynie są zdolne do zapoldnienia :( wiec teraz sie boje :(

Gość deweloperkaka01778
Plemniki w płynie sa zdolne do zapłodnienia ale tylko w odpowiednim środowisku czyli w środku w pochwie.Natomiast bez odpowiedniego srodowiska czyli na zewnatrz w szybkim czasie umieraja.Pozatym do zapłodnienia potrzebny jest strzał z którym plemniki polecą do uwolnionego jajeczka kobiety czyli jeszcze potrzeba u niej dni płodnych.W ciazy napewno nie jestes.

Gość marteczkaaaaaa
kurde boje sie :( nie mam objawów takich jak ból piersi czy pleców nie mam mdłości no moze tylko wtedy kiedy o tym mysle, no i odbija mi się :( ale stresuje mnie to plamienie i skąpy okres jak to wytłumaczyć ?

Gość deweloperkaka01778
Może plamienia było zaczatkiem okresu,a sam okres byl mniej obfity bo myslisz ze jestes w ciazy, a psychika potrafi duzo namieszac w cyklu.

Gość marteczkaaaaaaa
strasznie sie boje :( wychodzi moje gówniarstwo i nieodpowiedzialność :(

Gość marteczkaaaaaa
tym bardziej ze przeczytalam na jendym forum ze po zaplodnieniu okolo 12 dni po pojawia sie plamienie i bęc :( logicznie rzecz biar co jak gdzie tu ciaza ! ale psychika nie daje za wygraną i ciagle metlik w głowie :(

Gość Dziewczyny nie reagujcie na
TĄ PSYCHPATKĘ!!!! MARTECZKA WKLEJA TĘ SAMĄ WYPOWIEDŹ POD RÓŻNYMI IMIONAMI NA RÓŻNE FORA. DZIEWCZYNY JEJ ODPOWIADAJĄ SESNSOWNIE MĄDRE RZECZY A ONA NADAL SWOJE!!!!!! WIDZIAŁAM JUŻ JĄ NA WIELU TEMATACH. NAWET NIE ZMIENIA TREŚCI TYLK CAŁY CZAS WKLEJA TO SAMOI!!!! MARTECZKO IDŹ DO PSYCHIATRY!!!!

Gość marteczkaaaaa
wybacz ale pisze tu 1 raz wiele dziewczyn ma takie problemy a ja nie jestem jedyna na swiecie :(

Gość marteczkaaaaaa
czytalam te posty bo szukalam tu dopowiedzi niestety tam jej nie znalazlam widocznie dzieczyna ma podobny porblem szukam tu odopowiedzi a nie takiech kretynek jak ty ktore czpeiają o byle gowno bo nie maja wlasnego zycia ;)

Gość marteczkaaaaaaaa
i tu powtórze sie również :) czytalam te posty bo szukalam tu dopowiedzi niestety tam jej nie znalazlam widocznie dzieczyna ma podobny porblem szukam tu odopowiedzi a nie takiech kretynek jak ty ktore czpeiają o byle gowno bo nie maja wlasnego zycia za kilka dni napisze kolejna dziewczyna z podobnym porblemem i bedzie uwazana za porzedniczki coz takie zycie ;). problem porblemem, szkoda ze co 2 kobieta w polsce ma wsobie tyle arogancji i braku kultury !

Gość marteczkaaaaaaa
poprostu to strach po tylu róznych postach których juz sie naczytalam :(