Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandrax1

chce wrobic faceta

Polecane posty

Gość aleksandrax1

bo jest bogaty i chce żeby mi zrobił dziecko

Gość to puść się

Gość aleksandrax1
pozdrawiam Roman

Gość aleksandrax1
i co zaniedbane dziewice same byscie chcialy duzo kasy i dziedzka a połowe z was jest na uczymaniu chłopa a kolejna część siedzi i nic nie robi albo charuje za 800 zł

Gość a kochasz go troszke

Gość aleksandrax1
mi to jest obojetne miłosci nie ma czy nie kapujecie chce kasy i jakis byt dla dziedzka

Gość Gatu
Nie ty jedna,pewnie wiele kobiet tak myśli,wiele kobiet dawno juz tak zrobilo:)To bardzo racjonalne myslenie z przyszloscia:)Bedziesz miala dach nad glowa,godne utrzymanie-Ty i Twoje dziecko:)Myslisz logicznie;)A milosc podobno nie istenieje,teraz liczy sie byt:)kazdy patrzy na wszystko materialnie:)Nie namawiam,bron Boze ale stwierdzam ze jestes madra i dobrze myslacą dziewczyna;)

Gatu Nie ty jedna,pewnie wiele kobiet tak myśli,wiele kobiet dawno juz tak zrobilo To bardzo racjonalne myslenie z przyszloscia Bedziesz miala dach nad glowa,godne utrzymanie-Ty i Twoje dziecko Myslisz logicznie A milosc podobno nie istenieje,teraz liczy sie byt kazdy patrzy na wszystko materialnie Nie namawiam,bron Boze ale stwierdzam ze jestes madra i dobrze myslacą dziewczyna Tak myślą żałosne Polki. Zwykłe kurwiszony :O

Gość aleksandrax1
dziękuje ze mnie rozumiecie :D

Gość Z e n u a aaaaaa
:O

A na czym tak się dorobił? Na kradzionych autach??? Bo nie wierzę, by wykształcony facet, który coś w życiu osiągnął zadawał sie z panienką, która pisze jak pól-analfabetka.

Gość 1234567....
czyli traktujesz to biedne nienarodzone dziecko jako dobry interes nic więcej tak ?????chyba zostawię to bez komentarza skoro nie kochasz ojca to na pewno nie będziesz umiała pokochać dziecka a będziesz je traktowała jak inwestycję w Twoje wygodne życie a nie dziecka ...nasuwa mi się tutaj tylko jedno słowo EGOISTKA !!!! wiesz mam nadzieję że facet jest na tyle mądry że nie da się złapać

Gość aleksandrax1
a co za darmo mam z kims sie pieprzyc ? jestem kobietą po przejsciach ma prawie 30 l. i chce zadbac o swój byt

Skoro nie chcesz pieprzyć się za darmo to masz szansę na pracę, w której szybko się dorobisz... gazety są pełne takich ogłoszeń :) Kariera przed Tobą!

Gość aleksandrax1
głupie cipy polonistki które siedza ze słownikiem ortograficznym i głowno w zyciu osiągneły i debilki skończyłam studia administracje i nie jestem anafafaffa tylko po tym kierunku nie ma zadnej przyszłosci i

Gość aleksandrax1
i nie ma zadnej miłosci jest tylko sex a głupie kobiety daja sie nabrac facetą

Gość buhaha facetą
:D :D uwaga gimgówno na temacie :D

Gość buhaha facetą
mnie własnie zrobilo gumigówno i klepiemy biede z rodzicami na 32 mkw. i słucham jak codziennie sie ruchaja bo chca nowe dziedzko bo moja stara ma taka zachcianke

Widzę, że zaradna pani mgr administracji wpisała mi koment. Dziękuję pięknie, ale mogłaś sie podpisać :)

A wogóle to dyslektycy charakteryzują się wysokim poziomem inteligencji :) Po mału wyłania nam się tu kobieta-ideał :D

Gość ale jak nie wyjdzie
facet ucieknie itp ? co jak da ci tylko tych pare stowek 400 zl i to godne zycie? nie znam go ani jego mozliwosci ale coz zrobisz jak ty uwazasz , ale jak go chcesz wrobic? bo nie rozumiem przciez musi sie spuscic no nie?:D moze z nim porozmawiasz moze chce on dzieci ? albo i nie a ps do innych ze tak mysla tylko polki : tu jestescie w bledzie polki dopiero ucza sie i biora przyklad od zachodnich sasiadek:) szkoda ze teraz tylko liczy sie pieniadz i to wszystko tak czy tak w choj pojdzie , gdzie kobiety te matczyne ,dobre cieple? gdzie tamci faceci? wszystkko poszlo sie jebac i pojdzie :O

Pani mgr zamilkła, bo daje teraz uspust swojej twórczości literackiej na moim profilu na satin25.powiedz.to :) :) :)