Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyza21

FACET !!

Polecane posty

Gość hyza21

Mam problem a moze tego nie mozna nazwac problemem:) Ostatnio zaczelam chodzic na dyskoteke i wpadl mi w oko pewien dj ktory tam gra! Pozniej sie dowiedzialam od kolezanki ze to strazak :D A rownoczesnie dj- dwa w jednym:) Zaczelam na niego coraz czesciej spogladac i zauwazylam ze on tez to robi. Pozniej znalazlam go z wielkim trudem na naszej klasie i odezwalam sie do niego. Ostatnio pisalismy sobie troche :) Bardzo mi sie on spodobal. Co zrobic zeby go zblizyc do siebie bo chlopak naprawde jest godny uwagi. .. POMOCY

Gość hyza21
przedwczoraj pisalismy i zaprosilam go na kawke do siebie w czwartek to napisal ze postara sie ale nie obiecuje ale wolalby zebym to ja jego pierwsza odwiedzila:) Nie wiem po czesci jak mam to rozumiec:) a ze nie mamy jeszcze narazie swoich numerow tel tylko gg to nie wypalilo dzisiaj spotkanie bo nie spotkalismy sie na gg. Wiec co takiego zrobic zeby go do siebie przyciagnac:D

Przyciągnąć wizualnie to chyba nie problem ? ;) W inny sposób, będzie ciężko jak nie masz jego nr tel. Może spróbuj do niego podejść i zagadać na dyskotece i wtedy poprosić o nr telefonu. W dzisiajszych czasach nie jest rzadkością gdy kobiety pierwsze wychodzą z inicjatywą. Byleby nie być zbyt nachalną.

Gość jak powiedział ze nie wie czy
da rade czy cos w tym stylu - to znaczy ze nei chce sie z toba spotkac, jesli napisał ze woli jesli ty pierwsza przyjdziesz do neigo znaczy to ze chce cie przeleciec.. proste jak konstrukcja cepa

Gość hyza21
z jednej strony fajnie ze narazie nie mamy swoich numerow tel bo to wszystko tak spokojnie sie rozkreca a nie od razu numer i jazda hehe ale z drugiej brakuje go bo gdyby byl nr to juz dzisiaj bym pisala zeby sie spytac co z ta kawka :) Ja jestem na ogol taka osoba ze nie lubie wychodzic z inicjatywa bo zawsze czuje ze jestem nachalna ale teraz postanowila ze to ja wyjde z inicjatywa. Dobrze robie? Mowicie zeby na dyskotece zagadac do niego? A na dodatek on bardzo blisko mnie mieszka:)

Gość hyza21
a jesli sie wstydzi przyjsc do mnie dlatego napisal ze proponuje zebym to ja pierwsza go odwiedzila?