Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbvcnyutydgvb

ciężka rozkima

Polecane posty

Gość xcvbvcnyutydgvb

Mam takie pytanie, które mnie ciekawi... Jak postępować i jak się zachowywać kiedy jest się w związku z kobietą, aby ona za facetem ciągle szalała, kochała ponad wszystko,tęskniła gdy tylko się nie widzą ? ciągle jej było mało... ? :)

Gość trzeba stosować zasady PUA

Gość Anusia21
Wystarczy, że facet pokaże że mu zależy powie że kocha i że tęskni. Słyszałam kiedyś takie stwierdzenie kobiety są UCZUCIEM a mężczyźni mają tylko uczucia. Chciałabym żeby mój facet tak myślał, faceci którym zależy na dziewczynie w 99.9 % wyginęli

Gość Anusia21
Po prostu rozmowa o uczuciach i DUŻO DUŻO ROMANTYZMU typu kwiaty itd

Gość Anusia21
Jeżeli facet zadaje sobie takie pytanie jak autor tematu to jest SKARBEM takiego tylko ze świecą szukać

Gość xcvbvcnyutydgvb
zadaję sobie takie pytania, bo właśnie mi na czymś takim zależy...Wtedy i ja oddaję się kobiecie w 100% i jestem tylko dla niej na dobre i na złe...

Gość Anusia21
Chodzicie ze sobą jak tak to czy długo?

Gość xcvbvcnyutydgvb
tak... ok 4 tygodni :)

Gość Anusia21
To ledwo miesiąc. Mojemu też tak myślał były smsy, czułe słowa. Niestety po jakimś czasie (mniej więcej roku znudziło mu się to) Minęły jeszcze 2 lata i nawet nie powie że kocha. Staraj się chłopaku, tylko należy mieć nadzieje że ci nie minie. Twoja dziewczyna będzie wtedy miała OGROMNE SZCZĘŚCIE tylko pozazdrościć

Gość xcvbvcnyutydgvb
gorzej jak będzie to wykorzystywać i nie doceni...

Gość Anusia21
Kobiety są różne. Kochaj mów o tym pokaż że ci zależy ale z drugiej strony nie przesadzaj nie bądź nachalny. Trzeba znać umiar. Kobiety lubią wiedzieć że są kochane

Anusia21 - nie zgadzam sie z Tobą ;) tacy faceci nie do konca wyginęli, po prostu są to juz tylko wyjatki ;) Ja ze swoim jestem juz dobre 7 lat.Wiadomo ,sa wzloty i upadki, ale nigdy nie mam watpliwosci co do jego uczucia.bardzo zabiega, zrobilby wszystko,uwielbia mnie zaskakiwac i uszczesliwiac ,nawet najmniejszymi prezentami,uwielbia mi sprawiac przyjemnosc bo to wtedy jemu sprawia najwieksza radosc :) autorze- rada jest jedna- kieruj sie sercem! staraj sie nie byc egoista, pokazac jej jak bardzo Ci zalezy, mow raz na jakis czas, bez okazji ,co do niej czujesz, dla kobiety to bardzo wazne ;) staraj sie sprawiac jej radosc w zwykly dzien, czasem niespodzianka, maly prezencik, niekoniecznie materialny.przytulaj, opiekuj sie i badz dla niej zawsze oparciem i najblizszym przyjacielem,a zapewniam Cie , ze nawet jesli pojawi sie po latach monotonia w jej odczuciu i pociag do nowosci to i tak zawsze Ty wygrasz, bo drugiego takiego jak Ty nie spotka :) to sa wyjatki ;)

Gość Anusia21
Lalaxx nie wiem czy wiesz jakie masz szczęście że masz takiego faceta ja mogę tylko o tym pomarzyć. Dużo bym oddała żeby mój był chociaż w połowie taki jak twój. Z nim nawet nie da się pogadać bo robi sobie z tego śmiechy. Kocham go i dlatego jest mi ciężko

rozumiem Cie, bo taka jest wiekszosc facetow.Umiejetnosc postepowania z takimi jest sztuka ;) mysle, ze musisz czasem zlapac dystans do jego zachowan jesli zalezy Ci na rozmowie na jakis temat i znaleźć na niego sposób ;) Wiem , ze mam szczescie.Ale mimo wszystko jest tylko facetem i tez czesto mnie irytuje jak chce poruszyc jakis dla mnie wazny temat, a jego zachowanie jest zupelnie inne niz to ktorego oczekiwalam. ;) Ale mimo wszystko sa to pojedyncze historie.

Gość Anusia21
Tylko jak znaleźć ten sposób. ON ma prawie 30 lat a zachowuję się jakby miał o połowę mniej. Jak mu przemówić do rozumu, zerwać żeby zrozumiał? Czasami mam wrażenie że chodzi mu tylko o seks