Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siurnieta

co mam zrobic?zakochałam sie !!!

Polecane posty

Gość Siurnieta
tak,zakochałam sie w kobiecie :))

Gość ehhhhhhhhh/
To walcz o to uczucie. Jezeli jest ono ze wzajemnoscia- gratuluje:) A jesli nie- to powiedz jej o uczuciach:)

Gość Siurnieta
tak naprawde nie jestem stuknieta,otóż zakochałam sie w kobiecie i kocham ja od dwoch lat !!Pragne jej,pragnej jej dotyku ,ust ,pragne jej w całości :)) Płakac mi sie chce że nie moge jej dostć !! co mam zrobic by Ona mnie pokochała ?? :))

Gość Siurnieta
walcze od dwoch lat i doszłam do etapu iz upilysmy sie razem i poszlysmy do łóżka :)) Nie moge o tym zapomniec,a Ona mowi ze nic nie pamieta :))a ja jej nie wierze !!

Gość Siurnieta
powiedziałam Jej o swoich uczuciach,Ona zdaje sie ze przyjmuje moje zaloty ,ale kiedy probuje sie do niej zblizyc to na drodze stoi mur olbrzymi !!czasami przyglada mi sie ukradkiem,czasami patrzy mi głęboko w oczy ,a ja roztapiam sie jak lód,jak szczeniak,nie wiem co mam robić Pomozcie mi kobiety !!

Gość marta12345
Ona musi też cos do Ciebie czuć bo skoro powiedziałas jej o swoim uczuciu i przyjęła to, to oznacza że i ona też do Ciebie być może cos czuje tylko boi sie przyznać. Bo gdyby było inaczej to po tym co od Ciebie usłyszała to zakończyła by waszą znajomość. Ona musi też coś czuć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Siurnieta
haloo czy nikogo to nie interesuje ,ze kobieta kocha kobiete ?!!!!

Gość Siurnieta
marta mam nadzieje ze tak jest jak mowisz,oddałabym caly swiat by Ona mnie pokochała. Marta to nie jest szczenieca miłośc,to jest głębokie a zarazem szalone :)) mam pytanie,dlaczego Ona po spedzeniu pieknych chwil sie wyparła,powiedziała ze nic nie pamieta ?/ dlaczego ?/ :))

Gość annajulia
bo chce o tym zapomnieć i nie robić ci nadziei ??

Gość ehhhhhhhhh/
hahahahahhaha, wyzej napisalam swoja opinie, ale nie skojarzylam,ze to kobieta zakochala sie w kobiecie, myslalam ,ze chodzi o milosc faceta do kobiety hahahahhahaha. Sorry za blad- w takim razie- jzu sie nie wypowiadam, z homo mozna sie leczyc;)

Gość marta12345
wyparła się bo się wstydzi co nie oznacza że nic nie czuje. Boi się po prostu do tego przyznać. Boi sie przyznać że pamieta, że jej sie podobało. Nie wiem może jak ona nie chce np. rozmawiać z Toba na ten temat to może napisz jej list byc może w ten sposób odpisując bedzie odwazniejsza? Nie umiem Ci aż tak bardzo poradzić. Może w jakis sposób pomóż jej się otworzyć ale niech powie Ci prosto w oczy, że nic nie czuje do ciebie. No nie wiem. Wiem tylko że musisz sie upewnić bo z tego co piszesz to mocno Cie wzięło.

Gość Siurnieta
czy ktoś mi pomoże zrozumieć kobiety?? :))

Gość Siurnieta
Tak ,bo to nie jest zauroczenie,znam Ją pare lat ,od początku poczułam sympatie,wydawac by sie mogło,że ona tez daży mnie sympatią!!dlaczego kobiety nie są prostolinijne??:)) dlaczego kobieta,ktorą pokochałam jest wobec mnie nieszczera,dlaczego mi nie powie że nie chce mnie znać dlaczego ?/ :))

Gość Siurnieta
Marta,napisałam jej pare miłych sms,odpisała że pomyliłam adresy ,załamała mnie,ale wciż mam nadzieje że i Ona coś do mnie czuje ,tylko sie boi,boi sie tego,czasam mi mowiła że sie cieszy ze nie ma skłonności do kobiet,ale Spała ze mna!!!kochała sie ze mna!!!i wkoncu powiedziała że mnie kocha!!!a następnego dnia powiedziała że nic nie pamieta :))) jak tu zrozumieć kobiety ?? :)))

Gość Siurnieta
czy jest ktos,kto mógłby mi pomóc zrozumieć?? bardzo bym chciała by Ona mnie pokochała,ale to sa tylko moje życzenia,czasami i sie wydaje że Ona mnie naprawde kocha,a czasami sie zachowuje jak bym wogóle nie istniała.na dzień dzsiejszy to mam tego dośc ,chciałabym zapomnieć o Niej,ale wspmnienia o Jej ustach,o Jej ciału nie pozwalają,tak bardzo bym chciała Ją obiąć i pocałować:)))

Niech powie Ci prosto w oczy czy coś do Ciebie czuje czy nie. Jeśli by okazało się że nie to radziłabym zakończyc tą znajomość dla dobra Was obojgu. Na siłę nic nie wskórasz uwierz mi to tak samo jak z facetami.

Gość Siurnieta
dobranoc,jutro sie odezwę :)) może jutro ktoś mi pomoże,może jutro ktoś mi pozwoli zrozumieć cała tą sytuację!!!bo na dzień dzisiejszy to ja nic nie rozumim ,jednego dnia sie ze mna kocha,drugiego dnia nie pamieta,ale nadzieje mam w tym ze dzwoni i zaprasza mnie na kawke na plotki i wogole nie zerwala kontaktu ze mna :)) ( dla niektorych oznajmiam ze homose...nie jet choroba :))) Pozdrawiam i zycze milej nocy :))

Gość kolek
YouTubeの動画を日本語で簡単検索

Gość Siurnieta
Marta dzieki że mnie nie olałas,dzieki za to że mnie zrozumiałaś :)) Dobranoc ,życzę miłej nocy :)) jednak jestem stuknieta!!!KOCHAM DO SZALEŃSTW KOBIETĘ !!!!!!!!!!!!!

Gość rozwodka44
a czy powiedzialas jej o uczuciach?moze ona mysli ze ty tylko sie z nia zabawiasz ?/ pomysl jak jest naprawde?

Gość Cinamonn Tea
A moż ejej trudno oswoić się ze swoja orientacją. Trudna sprawa. A może się uda tylko ona musi do tego dojrzeć. Cierpliwości Tobie potrzeba bo wkońcu "Miłosć cierpliwa jest"