Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba.jaga

ból jak na ciąża?

Polecane posty

Gość baba.jaga

hej we wtorek miałam owu (silny ból jajników) wtedy też kochałam się z mężem. Teraz boli mnie brzuch jak na @ i piersi. czy możliwe że to objawy ciąży tak wcześnie Szczerze nie chce mi się w to wierzyć lecz nutka niepewności jednak jest.

Za wczesnie na objawy a nawet jak jakies sa to niejedneznaczne. Od wtorku minelo dopiero 3 dni wiec nawet jak jestes w ciazy to naet jeszcze nie zagniezdzonej w macicy. A niestety nie kazda ciaza sie zagniezdza... Radze nie sugerowac sie niczym i cierpliwie czekac do terminu miesiaczki.

Aaaa I jeszcze jedno. Ja tez mialam takie bóle jajników i robilam przy nich testy owulacyjne. Zaobserwowalam ze wychodza pozytywne w dzien bólu co oznacza ze do uwolnienia komórki jajowej dochodzi dopiero w okolo 24 godziny pózniej- jak juz nie boli. Tak ze moglas miec uwolniona komórke dopiero w srode albo nawet czwartek. Zaplodnienie jest nadal jednak jak najbardziej mozliwe.

Gość wlasnie
ja w dniu owulacji czulam potworny bol brzucha(pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo).krotko potem czulam bol krzyza i brzucha,jednak to byl inny bol niz na okres.po 2 tygodniach zrobilam test i juz wiedzialam,ze jestem w ciazy:)

Gość baba.jaga
ból nie jest identyczny z tym na okres to takie ćmienie. mam już dziecko tyle, że niestety nie pamiętam już jak to było. Wtedy byłam przekonana że okres dostanę;) bo objawy były jak na okres. Wiem że jeszcze nie byłoby zagnieżdzenia następuje ono ok 6 dni od zapłodnienia. Niepokoi mnie jednak ten ból, wiadomo przed okresem ok ale nie tak wcześnie. No chyba że mi się znowu cykl do 20 dni skróci .

Gość wlasnie
nic innego nie pozostaje jak czekac...:)