Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkkaa slodka dziewczynka

Moj corka dlugo spi.

Polecane posty

Ma 5 miesiecy.Wczoraj wieczorem poszla spac o 21.Rano obudzila sie o 8 dalam jej mleczko i dlaej poszla spac.Jest 12 a mala dalej spi.Nigdy mi tak dlugo nie spala.

Gość fdtgrgd
ciesz sie dopóki mozesz, pewnei potrzebuje tyle snu skoro spi. Moje dzieci tez tak mialay co jakis czas (niestety rzadko ) ze spaly wiekszosc doby, wplyw na to ma powietrze, moze za duszno na igraszki, moze odsypia wczorajszy dzien, sa rózne przyczyny, ale na pewno potrzebuej tego snu, a Ty sie relaksuj ;)

czasami powodem duzej ilosci snu jest odwodnienie ale moze po prostu ma teraz taka potrzebe

Gość A NIE MA GORACZKI
BO WTEDY DZIECI TAK SPIA WLASNIE DUZO

Wczoraj miala rozwolninie.W ciagu dnia zrobila 4 kupki.goraczki niema.

Gość fdtgrgd
a widzisz, to moze byc wina tych kupek, albo to dopiero poczatek albo lekko przeszla np rotawirusa. Dawaj jej picie, aby sie wlasnie nei odwodnila, jesli nei ma goraczki to nie koniecznie rota ale jak wiadomo kazdy moze pzechodzic inaczej, mam dwoje dzieci i kazde rota przeszlo inaczej

Gość fdtgrgd
obserwuj, jesli kupki sie nasila albo pokaze sie goraczka to kontaktuj sie z lekarzem, sa rozne specyfiki na te biegunki w roznym wieku dziecka

Gość fdtgrgd
a przy rota są jeszcze wymioty

ja bym ja napoila, najlepiej obudzic i dac piers albo chociaz wode jesli pije

Wstala juz po zglodniala.Zjadla i zachowuje sie normalnie.A jak to jest z tym rotawirusem.Co to jest i jak sie objawia?????

Gość fdtgrgd
objway to wymioty, biegunka, goraczka, potrafi trawc zaledwie 2 dni ale i z tym bywa roznie, zalezy jak bedziesz zapobiegac. Poczytaj o tym na necie (google) Moje dzieci zaraz po zjedzeniu czegokolwiek wymiotowaly albo robily kupcie... takze obserwuj, moze wczorajsze kupki to na zabki...

N zabki.Owszem mala strasznie sie slini, ciagle wklada raczki do buzki.Czasami w nocy budzi sie z takim krzykiem ale zaraz znow zasypia.Teraz mala zrobila kupke byla rzadka bo wsiakla w pieluszke i zauwazylam ze jest sluz.Martwie sie strasznie co to moze byc.Ale zachowuje sie normalnie tak jak zawsze.Smieje sie a teraz lezy na lozku i sie bawi.

a wiesz ze moj synek tez dzis tak ma?:) wydaje mi sie, ze w bardziej pochmurne dni tak jest, kiedy do pomieszczenia wpada mniej swiatla, mi rowniez chce sie bardziej spac w podobnych okolicznosciach.