Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdjfifg

zapiekanki, wejdzcie

Polecane posty

Gość sjdjfifg

Chce zrobic zapiekanki z pieczarkami i chcialabym zapytac czy pieczarki musze najpierw poddusic czy od razu na bulke i do piekarnika? Pieczarki chyba w 10-15 minut nie zmiekna w piekarniku?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dzieki za odp zrobie tak
;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
oj ja ostatnio robilam zapiekanke i sie nadzialam, zamiast wczesniej poddusic to wrzucialm surowe i praktycznie ciasto mi sie spalilo a pieczarki byly nieusmazone, wiec teraz podsmazam pieczarki z cebulka na patelni i odrobine szynki i potem wrzucam na ciasto i do piekarnika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zapodjcie jakis przepiss
na taka zapiekanke ❤️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość autorka tego topiku......
ja robiłam normalną na bagietce. Przekroiłam bagietke na 3 kawałki, poźniej na pół, posmarowałam masłem, dałam podduszone pieczarki na to ser żółty i do piekarnika. Podobno były dobre (domownicy chwalili) Ja niestety nie spróbowałam bo chyba się czymś zatrułam i nie mogłam patrzyć na jedzenie :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość autorka tego topiku......
patrzeć*

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
chyba ze pokroisz plasteki cienkie jak papier i polozysz je na obfita warstwe tlustego sera, wtedy beda dobre i bez smazenia :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość grenadinne
piczarki zawsze podsmazyc. najlepiej z cebulka, apozniej obficie posypac pieprzem. niestety, ale surowa pieczarka, nawet cieniutko pokrojona nie da takiego efektu - gumowata, ciagnie sie, wysusza i ma przedziwny smak... no, ale jesli ktos tak lubi...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lepsze z grzybkami
W sezonie grzybobrania z grzybami pokrojonymi w kawałki i podsmażonymi. Po i przed sezonem masełko plus duża ilość zmielonych grzybków suszonych......... PYYYYYYYYYYYCHA!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ...tuppp
k..jak zamawiasz pizze w pizzeri to jakie dodstajesz..podduszone?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×