tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 14, 2009 :O chciałam dopisać, że poza fasolą zjadłam jeszcze suszoną kiełbasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wpierdolił ktoś Napisano Sierpień 14, 2009 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaa tyle Napisano Sierpień 14, 2009 właśnie, nie ma:P ja chciałam napisać, że robię taką małą diete oczyszczającą;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 14, 2009 oczyszczająca dobra jest na jabłkach ponoć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzeciętnyKowalski 0 Napisano Sierpień 14, 2009 Cześć Teskacz :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 14, 2009 15:05 [zgłoś do usunięcia] wpierdolił ktoś pewnie był głodny na diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 14, 2009 Kowalski cześć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaa tyle Napisano Sierpień 14, 2009 same jabłka??;) ale ja nie chcę schudnąć;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 14, 2009 ale to tez oczyszcza a jak chcesz oczyscic organizm z toksyn to mozesz sobie tez kupic citrosept Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Głodomorka Napisano Sierpień 14, 2009 w domu kawa z mlekiem i kromka chleba z masłem i miodem w pracy kanapka z szynką, pół papryki czerwonej, jogurt pitny w domu (za godzine) będzie jajecznica z grzybami i pieczywo wieczorem imprezka więc zapewne wino+jakaś zapiekanka i przekąski typu chipsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 14, 2009 Głodomorka ale ciężkostrawnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Głodomorka Napisano Sierpień 14, 2009 Hm... mierzę 172cm a waże 72kg i uwaga... NIE ODCHUDZAM SIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 14, 2009 jak nie masz potrzeby... ale tych jajek z grzybami to mój brzuch by nigdy nie wytrzymał :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Głodomorka Napisano Sierpień 14, 2009 A to dlatego, że kocham (nie tylko ja ;) ) swoje ciało takie jakie jest. Życie jest za krótkie żeby zadręczać się odchudzaniem i rezygnowac z takich przyjemności jak czekolada z całymi migdałami, banany w nutelli czy lody czekoladowe z bitą śmietaną... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Głodomorka Napisano Sierpień 14, 2009 Wyobraźnia mi poszalała bo akurat głodna jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 14, 2009 wiesz, nie każdemu takie rzeczy służą, ja mam na przykład alergię na czekoladę, jak zjem to mam pięć minut przyjemności i dwa dni bólów brzucha - no sorry, to już wolę nie jeść :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Głodomorka Napisano Sierpień 14, 2009 rozumiem mi nie służą chipsy serowo-cebulowe mimo ze uwielbiam i ser i cebulke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 14, 2009 może przez glutaminian sodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Głodomorka Napisano Sierpień 14, 2009 Być może... Cholerstwo jest teraz wszędzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach