Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldona123

cilest!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aldona123

dziewczyny co mysliscie o tabletkach cilest?

Gość ---------------
Koleżanka przytyła po nich 10 kilo, a już była przy sobie. Zatrzymują wodę w ogranizmie. To tabletki starej generacji.... Jak mi je przepisał lekarz to wyrzuciłam do smietnika...

Gość plusia1232
Nie łatwiej po prostu wpisać w wyszukiwarkę ? :) wiesz.. kazdy reaguje na tabletki inaczej wiec... opinie innych moga sie mijać z Twoimi pewnie przyszłymi odczuciami :) zaczynasz dopiero?

Gość ---------------
Najlepiej to odpuscić sobie tabletki, kto wie co potem po nich będzie? Kobiety w tych czasach są mniej płodne :D:D

Gość aldona123
tak, dziisaj wezme pierwsza tabletke... i bardzo sie boje

Gość ---------------
Spoko nic Ci nie będzie. Słyszałam, że rok brania tabletek anty nie wpywa na zdrowie kobiety, ale w póżniejszych latach brania już tak

Gość melaniaa
A ja Cilest zażywam od 15 lat i jestem zadowolona.Nie utyłam,nie mam po nich żadych skutków ubocznych.Woda w organiźmie nie zatrzymuje mi się. W ogóle nie rozumiem gdy ktos radzi sie kogos co na temat jakichs tabletek sadzi.Tabletki hormonalne to nie witaminy,więc trzeba samemu sprawdzić ich działanie na sobie i to po dokładnymzbadanbiu przez lekarza i po roznych wynikach.

Gość cycataDDD
a rosna po nich piersi?

Gość ---------------
15 lat????????? To chyba bardzo nie chcesz mieć dzieci

Gość melaniaa
--------------- juz mam dziecko:-) mlodzienca ktory wybiera sie na studia.

Gość cycataDDD
noo rosna????????

Gość melaniaa
cycataDDD kazda tabletka hormonalna powoduje jakies tam objetosciowe powiekszenie biustu.U jednych jest to minimalne powiekszenie,u innych znaczne wieksze.Na mnie ogolnie nie podziałały.Moze nie odczuwam tego,bo od zawsze miałam duzy biust.

Gość cilest_776
Sprzedam cilest. mail: kasia_wilczek2@o2.pl

w zasadzie ile kobiet tyle reakcji..u siebie zaobserwowałam powiększenie biustu,wzrost masy ciała :/ silniejsze bóle głowy(tabletki + długi okres pracy na noc przyprawia mnie czasem o nieziemskie bóle głowy..)mają dość przystępną cenę. problemy z cerą-nigdy nie miałam-przed braniem tabletek jak i podczas brania,mam ciut mniej bolesne miesiączki. ''wygląd nie powinien być na pierwszym miejscu-bo w życiu we dwójkę'' G.K. 😍 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090808560114.html😍 uwielbiam ludzi,którzy mnie nie znają,a oceniają i wiedzą o mnie wszystko!

W trakcie przerwy 7-dniowej: - nieustające bóle głosy - bardzo silny ból poprzedzający zbliżające się krwawienie - okropne kłucie w dole brzucha Poza przerwą: - zwłaszcza przed przerwą wpadam w furię. Jestem strasznie nerwowa. W napadzie szału potrafię uderzyć narzeczonego, o co nikt nigdy by mnie nie podejrzewał:( Podejrzewam, że to te tabletki tak na mnie działają. Teraz zmieniam na inne:-) Poza tym znam jedną osobę, która po Cileście bardzo utyła, ale ona zawsze była gruba. Poza mną i koleżanką wszystkie inne znajome, siostra, koleżanki są z Cilestu bardzo zadowolone, także reguły nie ma i nie ma co sugerować się innymi. Wszystkie tabletki anty mają w ulotce wymienione identyczne skutki uboczne!