Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASUSSSS

ISC CZY NIE ISC?

Polecane posty

Gość MASUSSSS

MOJ kolega narzie kolega bo spotykamy sie od miesiaca napisal ze mnie przeprasza ale jego kolega wyplywa i nie sie nie spotkamy chyba ze cche poznac jego kumpla i jego rodzine...cholera isc tak z nim do obcyh ludzi czy nie plissssssss?

Gość llllll777474Ona
iść :)

jezeli o drazu nie zaproponowal Ci zebys poszla to ja bym nie szla bo bym stwierdzila ze woli sam z nim spedzic ten czas...troche krotko sie znacie wiec chyba glupio zebys szla na takie 'pozegnalne' spotkanie dobrych kumpli No chyba ze widzisz ze mu zalezy zebys tez tam byla

Gość mausss
tez tak mysle ....bo nie napisal idziemy do kumla...tylko ze to mu wypadlo i ze jak chce isc to moge z nim

Gość wg mnie nie wypada
isc... on grzecznie sie zahcowal proponujac zebys rpzyszla a,e tak w rzecyzwsiotsci we sie zastanow-wyobraz sobie twoje koleznak wyjzedza chcesz z nia posiedziec,pogadac,posmaic sie ,powspominac a tu przychodzi twoj 'jeszcze; kolega ... nie nie to tak nie moze byc.spotkacie sie keidy indziej///

no ja bym sobie chyba odpuscila...ale w 100% Ci nie doradze bo nie znam dokladnie Twojej sytuacji, jak jest miedzy Wami, jak to powiedzial itd. a tu szczegoly sa wazne, wiec sama na pewno bedziesz wiedziec najlepiej. zrob jak czujesz;)

Gość mausss
nie no macie racje ie wypada ani w sumie jego dziewczyna nie jestem na razie ani nic takze se odpuszczam;)

Gość mausss
napisal to spotkamy sie o 19 ale do niczego mnie nie zmusz i wkolo pisze ze ma przyjsc