Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietpodjanka

Siedze i płacze z powodu mojego kompleksu...prawie jak przerwa miedzy palcami 90

Polecane posty

Gość nietpodjanka

Jestem normalnie jak druga przerwa.... Ale ten kompleks mam jeden.... jakby nie on byłabym szczesliwa...... zakładałam niedawno topik o tym ze mi wlosy wypadaja i ze juz sa dosc rzadkie ze jak robie kucyka to płacze..... kazda kobiete ktorą poznam lub w ogole widze w sklepie czy gdziekolwiek to odrazu patrze na włosy.... i nikt nie ma takich beznadziejnych jak ja..... 😭 przerwo...o ile tu jestes.... jakie ty masz włosy ???

Gość nietpodjanka
taaak...... u dermatologa ale przepisała mi jakis płyn do wcierania w skore głowy i chuj :( nie pomogło ani w 1%

Gość 335352352
nie szukajcie przerwy:| chociaz na chwile jest od niej spokuj:|

Gość myszzzaaaa mała
nietpodjanka mam identycznie:) Zawsze gdy widzę dziewczynę, kobietę zawsze najpierw zwracam uwagę na jej włosy. I zawsze stwierdzam,ze ma lepsze ode mnie:o

mogę Ci pomoc żadne maści czy tabletki cud nie pomogą brałaś kiedyś pigułki? masz zimne dłonie lub stopy? a ludzie się będą patrzyli na twoje łysienie bo rzuca się w oczy :o :o

Gość a co mają do tego
zimne dłonie i stopy??????????????

Gość nietpodjanka
nie mam zimnych stop ani dloni pigułki biore juz rok ale diane35

a co mają do tego zimne dłonie i stopy?????????????? bardzo dużo. to źle ze bierzesz diane 35 to jest gówno nigdy nie będziesz zdrowa stan zdrowia będzie się pogarszał

Gość do złotego
to znaczy? co z tymi dłonmi i stopami?

Gość Dr.Blackmeyer
Jedynym ratunkiem jest.... wcieranie we wlosy soku z pomaranczy.. to nie glupi zart ale lekarstwo od lat wiadomo ze pomarancze posiadaja witaminy c, oraz b12 jednak nie to jest najwazniejsze a izotan cytrusowy znany tez jako citronum decathroxium .Polecam go moim pacjentom i wielu jest naprawde zadowolona z jego dzialania:) pozdrawiam

Gość sam se wcieraj pomarańcze
słowotwórca od siedmiu boleści :P

Jedynym ratunkiem jest.... wcieranie we wlosy soku z pomaranczy.. to nie glupi zart ale lekarstwo nie jedynym ale dobre rozwiązanie jeśli ktoś ma często zimne dłonie i stopy to bardzo jest z nim źle należy mieć cieple( temperatura ciała około 36stopni)

Gość Dr.Blackmeyer
Zloty ma niestety racje.. jesli twoje stopy badz dlonie maja nizsza temperature niz 36,6 stopni to prawdopodobnie jest to choroba krazenia zgaduje ze to kardiomopatia( cardipo pathius) choc nie jestm pewny musial bym cie zbadac powiedz czy gdy budzisz sie rano to masz trudnosci z orientacja i trudno ci sie "podniesc z lozka"??