Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianna___25

chcialabym odbić męża siostrze

Polecane posty

Gość Adrianna___25

Wiem że to niemoralne i nieetyczne, ale silniejsze ode mnie. Jest niesamowicie przystojny, wspaniały, mamy to samo poczucie humoru. A ona... cóż... oni się nie dogadują. Ona ostatnio bardzo się roztyła po dziecku, więc wiem że pod tym wzgledem jestem lepsza od niej, mam super figurę, a wiem że to świetny poczatek na zdobycie faceta. Mają zupelnie inne poglądy, inaczej widza rózne rzeczy. Nie pasują do siebie, podejrzewam że jest z nią nieszczęśliwy. Kocham siostrę, ale wiadomo... w miłości jak na wojnie. Żeby zyskać coś dobrego, trzeba ponieśc jakieś ofiary. Zastanawiam się jak to zrobić? Prosto z mostu, uwieść go jakoś, zaprosić do siebie pod jakimś pretekstem? Czy delikatnie i powoli dawac mu do zrozumienia czego chcę? Dodam że nie zalezy mi na jakimś tam numerku, znam go 4 lata i wiem że to z nim chcialabym spędzić życie.

Gość o ja perdole
jak ja sie ciesze ze nie mam siostry:D tylko 2 braci

Gość Zenon z Kobyłki dobrze radzi
Polać mu ;) Do tego właśnie się nadajesz, autorko, więc na kolana i ciągnąć! :D Proponuję ignor na ten temat, najpewniej to zresztą prowokacja. Śmierdzi na kilometr.

Gość sdfsfadfa
a nie boisz sie co powie wasza rodzina, rodzice?

Gość Adrianna___25
Co za głupia rada z obiąganiem. :O Pisałam że nie chodzi mi o jednorazowy numer. O rodzine sie raczej nie boję. Wychowywała nas tylko mama i moja siostra zawsze miała z nią dobry kontakt, mama mieszka u nich, natomiast ja z mamą raczej niespecjalny, więc nie za wiele strace. Mieszkamy w dużym miescie, wiec mozemy się wyprowadzić z D. gdzieś na drugi koniec miasta, tak żeby nikt nie wiedział. Więcej rodziny raczej nie mam. Jest tylko siostra mamy, ale ona nie ma dzieci.

Gość garnek sobie odbij

Gość mailing
zamknij oczy i wyobraź sobie, że Twoja siostra odbija Ci męża. potem postaraj się sama znaleźć sobie chłopaka.wielu osobom podoba się to co należy do kogoś innego, nie Ty pierwsza i nie ostatnia

Gość pseudoo
wiesz co dam ci radę - stań przy ścianie, pochyl głowę, rozpędź się ile się da i pierdoolnij tym swoim pustym saganem w przeciwległą ścianę.. jeśli to nie prowokacja - to jesteś skończoną kretynką, złą, głupią, bezduszną osobą, której życzę, żeby skosztowała w przyszłości tego samego na własnej skórze (mam tylko nadzieję, że od kogoś obcego) I takie coś pisze jeszcze, że "kocha siostrę"...bleeeeeee Mylisz się idiotko - dla niego te wałeczki po dziecku są ważniejsze niż twoja najlepsza nawet figura - nie masz szans - jesteś po prostu zbyt głupia, że podobać się jakiemukolwiek wartościowemu facetowi :(

Gość do autorki topicu
obawiam się nawet jeśli go uwiedziesz to Cie bzyknie i potulnie wróci do żony - a Ty stracisz zupełnie rodzinę i jego. Oni mają dziecko, nawet jeśli jej nie będzie kochał to będzie chciał mieć kontakt z dzieckiem. Mając do wyboru Ciebie czy dziecko raczej wybierze dziecko.

pusta dziewczyno stracisz siostre na zawsze a mąż jej jak poleci na Ciebie to i tak Cie zdradzi i porzuci potem

Gość autorko-potworko
żartujesz prawda?? to nie może być prawda - ludzie, aż debilni nie są - w życiu nie widziałam takiego cynizmu - i ty chcesz odbijać męża komuś z kim on ma dziecko, łączą ich najróżniejsze więzi, sprawy? Naprawdę myślisz, że w życiu liczy się tylko duupa? Ach jak bardzo się mylisz! - a te twoje plany są po prostu żenująco żałosne.

Gość zjadlam za duzo czekolady
Ta rada z pierdolnieciem w sciane jest the best!! ubawilam sie jak nigdy:):):)

Gość autorko-potworko
i jeszcze jedno - w Polsce nie ma "dużych" miast na "D", są tylko mieściny..

Gość wszystko na temat
SUKA!

Gość zjadlam za duzo czekolady
nie no bez przesady np Dabrowa Gornicza nie jest miescina

Gość 56325735237823
zrob mu loda i bedzie git

Gość cxczczxc
mysle, ze jesli to nie prowokacja to kobita ma cos z glową oczywiscie jesli nie sa to tylko marzenia, jakies fantazje takich rzeczy nie robi sie rodzinie nawet jesli ma sie z nia niezadobre relacje

Gość autorko-potworko
zjadłam no przestań - przecież to nie o to chodzi!!!!! Nie każ mi sobie tłumaczyć ale autorce wyjaśnię (bo ona na pewno nie zrozumiała) - kochanie, nawet gdybyś z nim na księżyc wyjechała - i tak nie uciekniesz...

Gość dfgf
z tym D. to chodzi pewnie o imie np Damian czy ktos ;)

Gość autorko-potworko
człowieku to wszystko jedno czy D to miasto, czy imię faceta - i tak autorkę należałoby kopnąć i to porządnie w d (tylko z małej litery)

Gość vnm
a mówią ze jedynaci mają przesrane....bo nic nie zastąpi relacji z rodzeńswem....no własnie widze jak to fajnie miec siostre :O:O:O

Gość to kurwiszcze
nie żadna siostra! Nawet facet przyjaciółki nie jest obiektem zainteresowania tego rodzaju, a co dopiero siostry!

Gość spuścić ci dobry łomot
i do lochu :O 😡 takim zdzirom to należałoby ogolic łeb ...

Gość Adrianna___25
D. to imię szwagra, a nie miasto. Widze że żadnej konkretnej rady nie otrzymałam, wieszacie tylko na mnie psy, nikt nie może zrozumieć że JA GO KOCHAM. Patrząc obiektywnie- pasujemy do siebie bardziej niż oni. Nawet kiedyś nasza mama, siedząc przy tym jak rozmawiam z D. zaśmiala się i powiedziala "ale jesteście podobni do siebie". Więc cos w tym jest i widzą to nawet postronne osoby. A dziecko? Ok, żal mi trochę, ale przecież poradzi sobie jakoś. Nie ona pierwsza i nie ostatnia wychowywałaby dziecko sama.

Gość przzestań
bo jesteś nie tylko głupia, ale i nudnaaaa

odbij odbij masz tylko jedna siostre? hahahaha zalosne

Gość Kasztanowłosy Nefryt
Autorko- ja nie chcę wieszać na Tobie psów, ale sypianie z własnym szwagrem to dla mnie prawie coś jak kizirodztwo. Dla mnie mój szwagier jest jak mój brat. I rozumiem że GO KOCHASZ, ale pomyśl, ile dla tej miłości (która może zmylić) rzeczy poświęcisz? Szczęście swojej siostry, ich dziecka. Egoistycznie podchodzisz do sytuacji. Pomyśl o innych! Jesli ich związek sam się rozpadnie, możesz zacząć działać. Ale sama nic nie rób bo TO DO CIEBIE WRÓCI. "A dziecko? Ok, żal mi trochę, ale przecież poradzi sobie jakoś. Nie ona pierwsza i nie ostatnia wychowywałaby dziecko sama." Ciekawe, jak Ty byś się czuła będąc samotną matką, w dodatku opuszczoną przez męża z winy siostry. Wejdź na topic "Samotne mamy" i będziesz wiedziała. Wszelkie uczynki do nas powracają. te dobre i złe. Pozdrawiam