Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianna___25

chcialabym odbić męża siostrze

Polecane posty

Gość r4ewfr
jesteś po prostu dziwką kurwą szmatą nadajesz się tylko do burdelu. ile ty kurwo masz lat 12?

Gość Nefrytowa Stópka
Ludzie, jacy Wy jesteście! Nie mozecie po ludzku wyrazić swojej opinii tylko kogoś wyzywacie!!!! To świadczy o Waszej inteligencji. Gratuluję wyczucia

Gość Nefrytowa Stópka
A do Ciebie Autorko: zastanów się raz jeszcze nad tą sprawą i pomyśl, cy jest warto.

Gość Cinamonn Tea
a czy on kocha Ciebie?

Gość zrób to żyję się raz.
Siostra też by ci odbiła gdybyś miała przystojniaka. Do boju!! Trzymam za ciebie kciuki!

Gość Nie przejmuj się tymi
moherami. I co z tego że siostra?? Nie wszystkie rodzeństwa są z sobą zżyta. Ja 100 razy bardziej lubię moje koleżanki od mojej siostry. Oby Ci się udało być z D.

Gość uno dos
Nienawidzisz siostry, bo mama wolala ja niz ciebie i teraz chcesz sie zemscic. Nawet jesli uda ci sie namieszac w ich zwiazku, to i tak na koncu zostaniesz sama, bo kazdy facet pozna sie na tobie, nikt nie chce zyc ze szmata🖐️

Gość Siostra to czasem tak
naprawdę obca kobieta. Czasami z siostrą wcale nie ma się jakiegoś mega-kontaktu, wtedy można olać jej uczucia. Czy przejmowałabyś się jakąś bardzo daleką koleżanką gdyby w grę wchodziła miłość? NIE! Więc nie przejmuj się siostrą, bo często siostry to takie dalekie koleżanki - zna się to z widzenia, ale nawet gadać się z tym nie chce. Podbijaj śmiało do faceta, jeśli się zakochałaś.

Gość co za jakieś sępy się
zleciały!! I co z tego, że siostra będzie cierpieć bo go kocha??? Autorka postu jak widać też go kocha i cierpi. Co ma się poświęcać dla siostry?? Śmiechu warte! Nie warto poświęcać własnego szczęścia dla innej osoby, nawet dla siostry.

Gość powodzenia -

Gość Jak siostra jest tłusta po
ciąży, to z łatwością dopniesz swego. jej wina jak nie dba o siebie wieśniara. Dla wielu leniwych flej dziecko jest wymówką żeby się zapuścić jak maciora

Gość hsadhahafsda
glupota ludzi na tym forum czasami mnie rozsmiesza. Jezeli on nie jest szczesliwy ze swoja zona, to dlaczego nie moze ulozyc sobie zycia z inna, ktora lepiej by go traktowala? dlaczego myslicie, ze jezeli jestes z kims to jest to juz na cale zycie? niestety kiedys sie rozczarujecie, bo pewnie wasze pozornie szczesliwe malzenstwa i tak kiedys straca sowj urok, a wy zapragniecie troche milosci i czulosci. A tego juz nie bedzie wam mogla dac osoba, z ktora jestescie.

Gość Adrianna___25
Czy mnie kocha? Nie wiem, nie mamy i nigdy nie mieliśmy ze sobą romansu. Mówił tylko czasami rzeczy, które dawały mi do myślenia, typu - lubię z tobą przebywać, świetnie mi się z Tobą rozmawia, B. (siostra) nie zna się na tym a ty tak. No i raz powiedział że nie wie na którą siostrę się zdecydować (jeszcze przed ich slubem, ale powiedział to trochę w żartach). Siostry żal mi gdy pomyslę że może zostać sama, kocham ją jak się kocha rodzine, ale faktycznie nigdy nie byłyśmy specjalnie blisko. Jak do nich chodzę to przede wszystkim żeby przebywać i rozmawiać z D.

Gość jsfhsdhdashshs
prawada jest taka, ze ludzie to egoisci. zazwyczaj kombinuja tak, zeby to tylko mi bylo dobrze. moge sie zalozyyc, ze twoja siostra tez by tak kombinowala, bo taka natura ludzka.

Gość gość
odbij mojego meza, daje wolna reke....

Gość kasztankikiwie
trochę to widzisz w zbyt rózowej barwie. Załóżmy że ci się uda i zdobędziesz szwagra. Wyjedziecie z miasta i co z tego? On skoro ma dziecko, na pewno będzie się chciał z nim widywać. I to nie tylko na święta. A wtedy ty przyjedziesz z nim albo zostaniesz sama. Jeśli przyjedziesz to nie licz na to że będziesz super traktowana przez matkę, siostrę, sąsiadów. A jeśli zostaniesz będziesz się zastanawiać co oni tam wyrabiają, bo zawsze może być tak że siostra go odbije tobie (przecież może schudnąć, zrobić się na bóstwo, wspominać miłe, stare czasy i już). Po drugie Ty też możesz się roztyć po ciąży i co? Będziesz sie zastanawiała czy cię dla innej nie zostawi?