Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaty czatyy

Spotkaliście się na czatach z jakimiś typowymi świrami ?

Polecane posty

Gość czaty czatyy

jakimiś odmiencami ? co chceli ?

Gość swiry swirami ale
ja sie spotkałam z chlopakiem 15 lat ktorego fantazja byl seks z kobieta kolo 5-siatki i pytal czy ma szanse w ogole taka znależć :D a inny zas chcial mi zaplacic zeby go poniżyla i chodziła po nim, traktowala jako niewolnika;)

Gość . bono
sam nim byłem jakiś czas temu wśród znajomych na naszej klaśie miałem dode której pisałem komentarze jeden za drugim nawet do zdjęć gdzie była naga albo w biekliżnie .ktoś mi zwróćił uwagę co ja robię i prawie wszystkie usunąłem ale ona też mnie usuneła pisałem wiadomośći dawałem opinie do zdjęć.teraz nie mogę przestać pisać co jakiś cza do niej wiadomośći.ostatnio zaprośiła mnie ale fikcujnym kontem tak śię miżna zabujać.

Gość ja zaprosiłam
Ja poznałam młodego faceta. Wydawał się normalny. Pokazał fotkę. I rzeczywiście to był on. Nie chciało mi się wychodzić z domu, bo była zima, więc zaprosiłam go do domu (mieszkam sama). Koleś wchodzi, rozpina rozporek i zachęca mnie do loda. Nie wiedziałam co zrobić. Bałam się. W końcu namówiłam go, żeby zwalił sobie konia (bo niby lubię patrzeć) i wywaliłam go z domu, bo zaraz miał (niby) brat przyjechać. Ale się strachu najadłam. Ale jak wyszedł, znalazłam pod tapczanem (wypadła mu) jego legitymację studencką. Dowiedziałam się wszystkiego o nim i powiedziałam, że jak jeszcze raz mnie najdzie, zrobię aferę na uczelni. Wtedy on się wystraszył i zniknął na zawsze. Legitymację odesłałam. Uczcie sie na cudzych błedach i nie ufajcie facetom z czatów. :)

Gość . bono
ale świr