Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka85*******

jak się ściąga pliki prze utorrent

Polecane posty

Gość kobietka85*******

taki program zainstalował mi informatyk i powiedział mi że mam szukać linków do torrenta i ściągać a gdzie tego szukać chciałam spróbować ściągnąć kochaj i tańcz ale nie umiem

Gość jak go
uruchomisz to wyskoczy ci okienko mikrotorenta i nacisnij jeno gdzie zapisac

Gość kobietka85*******
o dzięki bardzo a może wiecie gdzie zapisują się ściągnięte pliki np gdybym chciałam posłuchać je bez włączania programu bo jak miałam emule to we folderze emula był folder w którym były wszystkie pościągane plikia tu nie mogę znaleźć

Gość kobietka85*******
mam problem bo z tej strony co wyżej podał "widz na tego linka" ściągam ten film i ściągnęłam jakaś muzykę ale teraz chciałam ściągnąć tą płytę i już nie mogę dlaczego wyskakują mi jakieś okienka ale nie tak jak przy tamtym MOVE YA! BO:TASTIC Autumn 08 BO:TASTIC Autumn 08 bo chodzi mi o muzykę do aerobiku z tej strony przesłuchałam i te płyty bym chciała http://www.move-ya.com/shop/html/index.php?Cat=1000003&POS=1&LandVal=USA&sprache=29&DID=20

Gość w googlach
jak szukasz jakiegos torenta to obok nazwy zawsze dopisz "torrent" np. jesli szukasz filmu SHREK 3 to napisz : SHREK 3 TORRENT TAK SAMO Z MUZYKĄ ,ale to oczywiscie nie gwarantuje ze coś znajdziesz przewaznie wywali ci dużo badziewia... jest to dość pracochłonne. Najlepiej zapisz sie do jakiegos portalu torrentowego np. www.btgigs.org ale uprzedzam ze jest to strona do której trzeba sobie zrobić konto ( logować się)

Gość nie nie nie nie nie nie nie ni
a nie prościej jest wejść na stronę btjunkie.org/ i wpisać szukany tytuł? wyskakuje kilka wyników wyszukiwania, wybierasz jeden i po przejściu na jego stronę klikasz na główny tytuł. I ściągasz następnie przez utorrenta... ja tak zawsze robię... prosto i skutecznie :)

Gość kobietka85*******
hmm czy może mi ktoś znowu pomóc bo z tego linka co mi podał widz na tego linka mogłam ściągnąć film ale jak szukam teraz harry potter i książę półkrwi to już nie mogę co źle robię