Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka marysia

moj pracodawca- jak mnie potrzebuje to skomli a jesli ja probuje

Polecane posty

Gość idiotka marysia

uzyskac to co mi obiecano w momencie zatrudnienia to jestem oklamywana, ze nie ma pieniedzy, podczas gdy wiem na 100%, ze pieniadze sa. Firma zarobila ostatnio kupe kasy a ze mna rozmawia sie jak z nieswiadoma idiotka :( Oni wstydu nie maja.😠 Mysle nad zmiana pracy.

Gość anulindaa
to chyba dobrze myslisz

asz racje, uciekaj od takich, znam kilka osob, one stracily kilka lat zycia poswiecajac sie bezgranicznie, niektore z nich maja problemy ze zdrowiem, problemy ze snem, a pracowadcy jezdza sobie na wakacje na Kube lub do Meksyku. Trzeba kochac zasade : NIE MA TO JAK DOBRY BAJER i robic tylko tyle, za ile placa a reszta niech pozostanie milczeniem

Gość idiotka marysia
prawie rok temu obiecali mi 2000netto i ciagle nie ma pieniedzy a na 100%wiem, ze pieniadze sa i to tyle, ze hoho.... Czuje sie ubezwlasnowolniona.

Gość idiotka marysia
:(

Gość idiotka marysia
nie mam na nic wplywu tutaj :o... Raz mam luzy, ze nuda a potem sie okazuje, ze kupa roboty jest na ost.chwile, i choc nie z mojej winy jest opoznienie to ja musze robic i ja poniose ew,konsekwencje jak cos pojdzie nie tak.

Gość idiotka marysia
jeszcze mi baba jedna grozila pobiciem i nic. nawet nagany nie dostala.dalej pewnie zarabia tyle samo, robi tu ...kariere :o

moj pracodawca- jak mnie potrzebuje to skomli a jesli ja probuje zacznij tak : gdy ty (pan...bo nie wiem jaki stopien poufalosci) potrzebujesz mnie ja potrafie sie znalezc :) wiec nadszedl czas zebys ty znalazl sie dla mnie :) .....

Gość idiotka marysia
kabelek :)🖐️ dobrze proponujesz, ale wiesz..sadze, zei tak bedzie tak, ze to ja poniose konsekwencje za swoje dzialke. niezaleznie od tego,ze nawalila firma zewn.od ktorej byla zalezna moja praca i mam zepsuty komputer, ktory prawdopodobnie wylaczajac sie wplywa na psucie sie danych w systemie :(

Gość idiotka marysia
te obiecanki co mi obiecuja sa uwlaczajace :( Juz by mi lepiej od razu wprost powiedzieli, ze nie a nie dopiero po jakims czasie klamia, ze nie ma kasy. To jest uwlaczajace i czuje sie jak zebrak. Dobra, koniec tematu.

Gość idiotka marysia
tu to chociaz anonimowo mozna cos napisac. w pracy sie z emnie pare osob nabijalo i cieszylo, ze mnie oszukali. i to w tej firmie jest norma.

Gość karmelkowaaa
prawda jest taka, że robi się w jajo tylko te osoby, które się w owo jajo robić daje. Gdybyś się postawiła i olała w potrzebie jasno tłumacząc dlaczego tak postęujesz, to szefowi zmiękłaby rura. Dopóki nie zaczniesz szanowac siebie, to inni ciebie również nie będą.

Gość idiotka marysia
nie wiem czy by zmiekla przy takim bezrobociu - teraz robote by zrobila inna osoba a potem by przyjeli kogos na moje miejsce przy takim bezrobociu jak jest teraz

Gość idiotka marysia
ale masz racje karmelkowa - to Ci musze przyznac

Gość karmelkowaaa
postaw się na miejscu szefa - musi przyuczać nowego pracownika, to z reguły trochę trwa i się malo opłaca, zaufaj mi.

Gość idiotka marysia
ludzie nie wytrzymuja na tym stanowisku bo to monotonna praca...poza tym jest lizus na uslugach, ktory w miare jest wdrozony i zarabia 2xtyle co ja chociaz zajety swoja praca to pewnie nowego by wdrozyl

Gość yjfghjgjhggjjhg