Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary uzytkownik zniesmaczony

KAFETERIA SCHODZI NA PSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jako stary wyjadacz stwierdzam, ze kafe schodzi na psy!!! Tyle bylo fajnych osob, specyficzny klimat, ciekawe tematy!!! A teraz co ? jajco!!! Jakies durne lalki pokazujace doopy i czekajace na komplementy. Jacys durni sterydziarze robiacy to samo!!! Ż.E.N.A.D.A. tylko pare fajnych tematow, reszta jakies popierdolone gimgowno. kiedys kafe byla moim tematem starowym, dzis jest na 12 miejscu. po co to pisze? Bo czuje potrzebe wyproznienia :O

To ja poprosze sześciopak :O No i jakies gimgowno, ktore mi doope podetrze.

Gość pokropek
no właśnie gdzie Rolnik?? Giętki Maniek?? Warkocz Komety??

Gość różana
Jakiś dziwny jesteś, dlaczego laseczki nie moga zamieszczac tutaj fotek, pokazywać i chwalić się swoimi walorami?? Przecież to "zycie erotyczne" a nie dyskusja ogólna Nie lubisz oglądać ładnych i zadbanych laseczek? A skoro uważasz, że obecne tematy są denne to załóż taki który Tobie bedzie sie podobał i po sprawie

Gość różana
nowy w mieście, na www.nasze-bobry.pl jest kilka ujawnionych rąbków mojej tajemnicy:P

następnym razem wsadź sobie obiektyw w doope i porób zdjęcia odbytnicy:) aha no i nie zapomnij wrzucić do sieci:)

Gość różana
a co zazdrościsz?? :P

Gość różana
mam gdzies wasze obelgi, wiec odrazu pisze- nie wysilajcie sie! Zazdrościsz tego, że mam sexowny tyłeczek a Ty zapewne jestes zakompleksioną babką. A jesli jestes facetem to zazdroscisz tego, że nigdy nie bedziesz moim facetem.

:D zgadza się, rozgryzłaś mnie. Jestem przykładną kafeteryjną loszką. W dodatku mąż mnie zdradza z młodą siksą, córka została dziwką, a syn jest pedauem😭