Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porządny

Nie oglądam się za kobietami

Polecane posty

Gość porządny

Czy to coś dziwnego? sam się nieraz nad tym zastanawiam. Nigdy nie byłem podrywaczem, wyznaje raczej konswerwatywne poglądy, a do tego teraz powiedziałem sobie że na tym etapie życia nie chce z nikim się wiązać. Odszczepieniec?

Gość po prostu jestes gejem
albo jestes bardzo młody i zero doswiadczenia

Gość po prostu jestes gejem
doda że to nie ma nic wspólnego z byciem "porządnym":o

Gość porządny
lat 27, i żaden gej! - nie widze po prostu potrzeby gapić się na kobiety. Po co?

Gość do porzadny
do porzadny kurcze podnieciles mnie, weź mnie teraz nie ale tak na serio to jak mialam 16-20 lat tez tak mówilam wazne zeby mimo takiego podejscia nie unikac kontaktow z plcia przeciwna na stopie kolezenskiej, nie popasc w bledne myslenie o kazdej dziewczynie jako potencjalnej partnerce i pracowac nad soba, pracowac wiem latwo sie mówi

Gość do porzadny
mam tak samo nie che sie wiazac bo jestem kompletnie "niepoukladana" i nikt wartosciowy nie wytrzymalby ze mna, skoro aet mojej rodzinie jest ze mna ciezko grunt to usmiech na twarzy i jakas zgrabna wymówka jak po raz setny pytaja czemu jest sie samemu

Gość porządny
Dzięki - u mnie po prostu to wynika z tego, że chciałbym teraz już poznać kogoś "tego właściwego" - a szukanie kogoś tylko dla seksu przekracza moje poczucie szacunku do siebie

Gość bua ha ha
jak nie oglądasz się za kobietami, to znaczy, że masz niski poziom testosteronu i małe libido innymi słowy. każdy zdrowy facet mająy normalny poziom testosteronu ogląda się za laskami. istnieje też inne wytłumaczenie: nie jesteś atrakcyjny i laski za tobą się nie oglądają, więc twoje oglądanie się za laskami nie ma sensu, skoro większość nie zwraca na ciebie uwagi :) ps. ty się chwalisz tym, czy żalisz, że się nie oglądasz za babkami ? bo z jednej strony, to dobre, jakbyś był w związku i byłbyś taki wierny itd. ale z drugiej strony świadczy to o tym, żeś kiepski w łóżku. :)

Gość ty porządny
jakoś nic nie rozumiem, nie oglądasz się, ale chcesz kogoś poznać to co dziewczyny mają stanąć przed Tobą, a Ty sobie wybierzesz?

Gość lessi wroc
moze facet sie nie oglada bo chodzi tylem do przodu buhaha ale ja jestem smieszna az sama sie zadziwiam:O

Gość porządny
Wniosek z tego taki; człowiek z zasadami jest dzisiaj traktowany przez ogół jako odchył od normy. "jakoś nic nie rozumiem, nie oglądasz się, ale chcesz kogoś poznać to co dziewczyny mają stanąć przed Tobą, a Ty sobie wybierzesz? " No:D

Gość bua ha ha
sorki, ale jak przechodzi obok mnie atrakcyjna kobieta, i jeszcze niech będzie skąpo ubrana, to sorki. ale nie sposób nie rzucić okiem na nią :) albo facet nie masz doświadczenia z kobietami i jesteś prawiczkiem, albo masz mały popęd seksualny. który mówi wszystko na temat. :)

Gość ty porządny
słodkie to Twoje NO już mi się podobasz

Gość porządny
Zgoda, popęd jets naturalnym elementen instynktem meżczyzny, niejako wpisany w jego reprodykcyjne przeznaczenie. Ale gdzie jest rozum?, umysl? Artur Schopenhauer pisał, że jedynym motywem życia istoty ludzkiej, jest realizacja jego prymitywnych potrzeb. A by na zawołanie każdej "laski" na ulicy, co to odsłoni rąbek spódnicy, czy dekoltu?. Żeby pomyślała o mnie, że jestem typowym samcem ?

Gość ty porządny
ummmm...., filozof..... znałam kilku, do dzisiaj są samotni i raczej nieszczęśliwi wyluzuj troszkę

Gość porządny
Ooo tak! Powinienem zejść z progu metafizyczności, ostro zaruchać i od razu by mi się w glowie przewentylowało z glupot:D

Gość lady mmmmmm
porządny od razu bym na Ciebie poleciała :-) hehe tak serio to sfrustrowane ruchacze zachowajcie swoje madrosci dla siebie bo takich chlopakow ze swieca szukac nie to co was zbeiralibyscie ze wszystkich smietnikow

Gość lady mmmmmm
taki mezczyzna to marzenie kazdej kobiety... mowie powaznie "ruchacze" zastanowcie sie za soba bo was nikt na przyszlosc nie bedzie chcial :-)

Gość porządny
"taki mezczyzna to marzenie kazdej kobiety..." No to mnie dziewczyny, że tak powiem, no..podbudowaliście:)) Dzieki:D

Gość porządny
jak któraś chce pogadać to podaje mejla : geesiak@gazeta.pl :)

Gość porządny
piszcie kobietki:D

Gość lekarz psychiatra
dziewczyny cię podbudowali, rzeczywiście masz problemy nie rozróżniasz płci po prostu

Gość ntjnmyj
no to super , od razu kobieta by była przy tobie spokojniejsza bo by ci oczy nie latały na prawo i lewo :D