Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny chlopak

Dziewczyny leca na kase, dobrobyt.itp.itd

Polecane posty

Gość Normalny chlopak

Witam prawda jest taka ze im ladniejsza dziewczyna tym bogatszy chlopak... Jest to spowodowane tym ze kobiety nie potrafia na siebie zarobic poprostu nie sa do tego stworzone..pranie,sprzatanie,gotowanie owszem to jest wasza mocna strona Rownouprawnienie hmmm nierozumiem niby jest ale gdy czytam niektore posty to cos jest nie tak gdy np. dziewczyna burzy sie ze chlopak nie placi za nia w restauracji bo ona za malo zarabia...

Gość co ty biedny geju możesz
wiedzieć o kobietach?:D

Jest to spowodowane tym ze kobiety nie potrafia na siebie zarobic poprostu nie sa do tego stworzone..pranie,sprzatanie,gotowanie owszem to jest wasza mocna strona" nie zgodze sie z toba ze nie sa do tego stworzone poprostu w naszym kraju jeszcze jest taki tradycyjny podzial ról, owszem dziewczyny koncza studia ale menatlnie nie sa calkowicie samodzielne, bo taki a nie inny wzor mialy w domu dobrze ze powli to sie zmienia a pozatym mozna powiedziec ze kobiety leca na kase a faceci na urode wiec jestesmy kwita

Gość Normalny chlopak
Co ty pierdolisz ... taka jest kurwa prawda kazda jest taka sama widzialas kiedys zajebista dupe z biednym chlopakiem:D??

Gość Normalny chlopak
No masz racje ze faceci leca na urode bo z taka lepiej sie pokazac ... kobieta cie reprezentuje

Co ty pie**olisz ... taka jest k**wa prawda kazda jest taka sama widzialas kiedys zaj**ista d**e z biednym chlopakiem ??" tak widzialam ale po twoim slownictwie moge wnioskowac, ze mamy inne wyobrazenie "zajebistej dupy"

No masz racje ze faceci leca na urode bo z taka lepiej sie pokazac ... kobieta cie reprezentuje " no, wiec idac tym tokiem rozumowania, czemu dziwisz sie ze kobieta wybierze faceta z samochodem...pzreciez nie bedzie juz sie tak dobrze prezentowac po paru godzinach jazdy zatloczonym busem a kto je da na kosmetyki:O czlowieku nie badz hipokrytą

Gość blondyneczka jak marzenie...
takie zycie ,sama nie chce biedy klepac,a ze mam walory to moge miec kazdego,jednak choby najfajniejszy byl chlopak-biedny nie ma szans milosc to mżonka ...

Gość lamka 2
No jak ktoras sie czuje utrzymanka, to tak.

Gość Mezczyzna z klasa
W dzisiejszych czasach trudno jest znalezc 2 polowke ktora bedzie z toba za to jaki jestes ... Nie od dzis wiadomo ze kobiety wybieraja kase od jej braku bo wiadomo z pieniedzmi jest latwiej a ten kto ja posiada umie o siebie zadbac i poradzi sobie w zyciu... im to imponuje no ale nie ma sie co dziwic:)

inteligentna kobieta nie poleci na faceta z kasa tylko na zaradnego faceta,ktory bedzie mogl poradzic sobie w zyciu

Gość normalna dziewczyna***
inteligentna,nie wulgarna, nie pruderyjna, pogodna, ciepła, zgrabna i ładna i też wolałabym,żeby mój mężczyzna miał samochód...jakikolwiek, ważne by miał 4 kółka.

Gość Normalny chlopak
Adrianna86 jedno z drugim sie wiaze jezeli chlopak potrafi zarobic pieniadze to umie radzic sobie w zyciu...

inteligentna kobieta nie poleci na faceta z kasa tylko na zaradnego faceta,ktory bedzie mogl poradzic sobie w zyciu" amen kropka muka makao

moj facet mi daje na kosmetyki,ciuchy ,kosmetyczke ,fryzjera, sauna,masaze solarium i co tylko zechce,kupil mi swietny samochod moze nie kocham go tak bardzo ale jestem przy nim bezpieczna i spokojna o przyszlosc...nie martwie sie o przyszlosc ;)jak sobie pomysle ze moglabym jezdzic w autobusie bez klimy i wsrod tych zapoconych ludzi,klepac biede i nie miec na wszystkie moje potrzeby to az mnie to przeraza....brrrr....nie moglabym zyc bedac brzydka kura domowa czekajaca na faceta z gromadka dzieci ,ktory by mi przyniosl dwa tysiace na zycie ...wspolczuje takim ludziom i nie zazdroszcze.ciesze sie ze mam jego ;)

Moim zdaniem "Normalny chłopak" nie jest całkiem normalnym chłopakiem. Normalny chłopak - kulturalny, nie używałby takich wulgaryzmów w stosunku do kobiety. A to, że dziewczyny lecą na dobrze usytuowanych facetów to chyba normalne. Jeśli ma do wyboru: zakasać rękawy i całe życie tyrać albo odpoczywać przy dobrze ustawionym facecie to chyba normalne, że wybierze tą drugą opcję. "Normalny chłopaku" Będąc na miejscu atrakcyjnej dziewczyny, jakiego wyboru byś dokokonał? Tu liczy się rozsądek a nie "dobre serduszko".

Gość nrdjufutdtrgy ona 23
a dla mnie ważne jest uczucie, dobrze jeżeli facet dużo zarabia bo to pomaga w życiu żyć na poziomie bez trosk ale ja bynajmniej gdybym sie zakochała byłabym nawet z bardzo biednym chłopakiem , byle by miał dobrze w głowie i myślał o życiu. dobrze jest szpanerą ktorzy szaleją za kase rodziców ale są z regóły puści i patrzą tylko jak zaliczyć kolejną równie głupią niunię a co z nich by był za ojciec?? oczywiście wszystko zależy od wychowania ale mądre dziewczyny w swoich wyborach partnerółw kierują się nie tylko grubością portwela

nrdjufutdtrgy ona 23 MYSLE PODOBNIE DO CIEBIE... jezeli dziewczyna nie umie sama sobie poradzic tylko przez cale zycie ma liczyc na faceta to szkoda mi takich kobiet

tak mowia moje kolezanki,moze i maja racje ae widze ze biedne zerkaja z zazdroscia w oku kiedy mam lepiej od nich i kiedy oddaje im swoje ciuchy (w ktorych juz bylam raz ,np.na jakims bankiecie-to oczywiscie nie moglabym zrobic wstydu mojemu facetowi i pokazac sie w nich poraz drugi,sama tez tego nie cierpie)to jest zupelnie inna gadka ciesze sie ze one sa zadowolone i mam wielu przyjaciol,:)zycie jest piekne...a moj facet wcale nie ma pusto w glowce

taka jest u niektorych ludzi zawisc w oku czy co ,bo kiedy ktos ma lepiej od nich samych,jest ladniejszy,bogatszy ,lepiej usytuowany w roznych dziedzinach,to zaraz mowi sie ze ma pustke w glowie albo ,np.jest cwaniakiem,szpanerem i wielkim zero ...to jest nie sprawiedliwe wg.mnie ale coz...tego sie nie zmieni...;(

Gość Normalny chlopak
Dziewczyny czy wy uwazacie ze ktos kto ma pusto w glowie moze sie dorobic porzadnych pieniedzy?? smiech na sali... smiesza mnie rowniez opinie ze bogaci ojcowie maja puste dzieci ktorzy wyrywaja puste laski.. Z reguly ktos kto ma pieniadze ma tez zasady i wychowuje swoje dziecko tak by cos osiagnelo to znaczy ze od malego wpajane mu sa zasady jak godnie zyc.

Gość inna dziewczyna
''Jest to spowodowane tym ze kobiety nie potrafia na siebie zarobic poprostu nie sa do tego stworzone..pranie,sprzatanie,gotowanie owszem to jest wasza mocna strona'' hmm...ja chyba w takim razie jestem facetem :P bo zarabianie to moja mocna strona...za to gotowanie...hmm...lepiej przemilczeć :P :P

Gość inna dziewczyna
wole być niezależna i nie liczyć na faceta....a zjeść mogę w restauracji :P

Gość Black hawk one
I co takiego robisz jestes sekretarka na 2 etatach??

bogaty inteligentny facet nie pokazuje wszystkim dookola ze ma kase i ze jest ''panem tego swiata'' a malo inteligentny boigaty facet to taki ktory swoja kasa sie afiszuje przed wszystkimi...