Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny chlopak

Dziewczyny leca na kase, dobrobyt.itp.itd

Polecane posty

Gość w Polsce nikt porzadnie
nie zarobi ,a szczególnie kobieta (sa wyjatki )i nie dziwota ,ze coraz wiecej sie kurestwa szerzy ,a to dlatego ,iż na swiecie!od wiekow doopa jest najlepiej zarabiajaca na siebie postacia w roli glownej bajki pt."zycie"...:classic_cool:

Gość Normalny chlopak
Co to ma wspolnego z tematem adrianno:P?? Kobiety tez lubia pokazywac ze maja kase

no niby nic ... uwierz mi ze mezczyzni bardziej ja nie mam nci przecwiko bogatym normalnym facetom ale bogatych szpanerow nie lubie

Gość Normalny chlopak
Zazwyczaj kasa szpanuja ludzie ktorzy sie szybko dorobili tak zwani"dorobkiewicze" bo ktos kto ciezko pracowal na to co ma nie bedzie sie tym chwalil przed calym swiatem

Gość jenniferka878787
a co ja mam mowic ,poznalam swojego faceta jak jezdzil na spolke jednym samochodem i byl to fiat uno !!! byl biedny ,jak jechalismy na miasto nie bylo go stac na zapiekanke zeby mi postawic , mial pelno dlugow w swojej firmie .Na szczescie udalo mu sie z tego wyjsc od roku zarabiamy kolosalne sumy 50tys na miesiac a w zimie nawet 80tys tak i wiecie co mowia ze polecialam na kase??tak wszyscy dookola procz rodziny ale jak mnie widza jednego dnia w jednym aucie drugiego w drugim i to wysokiej klasy auta to nie moga mnie zdzierzyc ,nie mgoa zdzierzyc ze jak 22 letnia dziewczyna moze miec sowje mieszkanie ,jest w trakcie budowy domu ma dwa auto i jezdzi 2 razy w roku za granice na wycieczki ,nie mowiac juz o kupowaniu sobie drogich kosmetykow ,perfumow ciuchow...kiedys tego nie mialam teraz mam to wszystko a wszyscy moi znajomi nie moga na mnie patrzec bo mam wiecej od nich... ale oczywiscie tak polecialam na kase!!!!!!!

a neich sobie mysla ... a nie pamietaja tamtych czasow tylko terazniejsze... to jest zwykla zazdrosc takimi ludzi nie ma sie co przejmowac

Gość Normalny chlopak
Hehe ludzie nienawidza osob ktore sie dorobily i do czegos doszly:D tak bylo zawsze

Gość malwaaa
pierdolenie o szopenie-przecież to jest normalne że kobiety lecą na kasiastych - a po co komu niezaradny biedaczek:)tak jest i w świecie zwierząt - liczy sie ten samiec co umie zapewnić rodzinie byt i za takim samice sie "oglądają", dlaczego wiec u ludzi mialoby byc inaczej, po co sobie życie utrudniać w imie jakiejs miłosci:))))))))

malvaa mow za siebie ja jak poznaje faceta nigdy nie patrze na to czy on ma gruby portfel czy nie ...

Gość Mezczyzna z klasa
Jenifferrka tak naprawde to znikoma jest twoja zasluga w tym ze twoj facet sie dorobil i ze to "ty budujesz sobie dom" nie jestes w niczym lepsza poprostu masz szczescie pozdrowienia

Gość tyle w tym stoopide subject
dziewczyby nie lecą:D Nie mają skrzydeł:classic_cool:

Gość trafnie zauważone
:) hahahahahahahaha

Gość th
Bez odpowiedniej promocji bardzo ciężko będzie przebić się na rynku. Kwestie takie, jak reklama Lublin będą niezbędne do osiągnięcia postawionych sobie celów oraz zdobycia klientów. https://reklama-lublin.pl/