Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_ona

Problem w relacjach z facetami...

Polecane posty

Gość ja_ona

Czy któraś z Was tez to ma?

Gość bua ha ha
ale się wysiliłaś pisząc ten temat ! :) hooj wie o masz na myśli.

Gość delikatesy pomaranczowe
no mam... i co? pociagnijtemat jakos

Gość ja_ona
Chodzi mi o taką cholerną nieśmiałość w sytuacjach sam na sam...nie wiem co mam robić,mówić...czuje jakąś wewnętrzną blokadę,coś co nie pozwala mi być sobą... aż trudno nazwać mi te wszystkie uczucia.

Gość ja_ona
w dodatku mam starszne gazy gdy sie podniece. I jak zaciskam odbyt zeby nie piardnąć to podniecenie opada.

Gość ja_ona
zabawne! Jeśli pisanie takich tekstów sprawia Ci satysfakcję,to myślę że nie tylko ja mam tutaj problem.Tylko forum pomyliłeś/aś.

a czemu masz gazy? ja kiedys tez tak mialam ale na to sa zposoby wypij sobie rumianku przed randka, albo koperku. Albo po porstu ustanow zasade ze puszczasz baki i tyle i niech on tez sobie puszcza, ja w swoim pierwszym zwiazku wstydzilam sie a teraz mamy nawet ubaw przy pierdzeniu

Gość podlaczona pod halucyna
ja tez mam problemy takie jak Ty, autorko. na dodatek, ciagle czuje, ze bedzie sie nudzil, ze z kims innym bawil by sie lepiej,z e wyjde na tepaka i inne takie. ie ma co pisac:O

Gość ja_ona
"w dodatku mam starszne gazy gdy sie podniece. I jak zaciskam odbyt zeby nie piardnąć to podniecenie opada." to nie jest mój post.głupi podszyw po prostu;/

Gość ja_ona
podlaczona pod halucyna ja czuje dokładnie to samo...mam wrażenie że jestem nudna,że nie ma o czym ze mną rozmawiać,że jak coś powiem to wyjdę na kompletną idiotkę...że jest przecież tyleee innych "lepszych" dziewczyn.cały czas zastanawiam się czemu akurat miałby wybrać mnie.. I to wcale nie oznacza że jest brzydką nudziarą z którą nie można o niczym porozmawiać.

Gość podlaczona pod halucyna
no dokladnie:) ja jak sie wyluzuje-tzn poczuje pewnie, to lubiana jestem, nawet przez facetow, ale to dlugo proces:) juz nie wiem co z soba robic, to silniejsze ode mnie. gdybym sie wyluzowala, to pewnie wszystko by sie pieknie ukladalo,a tak zachowuje sie po prostu sztucznie!1 a kto to lubi? nikt, ja tez.

Gość ja_ona
Ja w sytuacjach sam na sam jestem tak spięta,że to chyba widać z kilometra...tez staram sie z tym walczyć ale nie wiem jak.. Z tego wszystkiego zaczęłam nawet unikać facetów eh... Może to wynika z niskiej samooceny,a może mamy po prostu taki charakter.. Ale ja musze coś w sobie zmienić,nie chce juz zawsze być sama ;)