Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nobi98

pomozecie?

Polecane posty

Gość Nobi98

jestem z chłopakiem 8 miesiecy...bylo cudownie na poczatku...od maja sie zaczelo psuc...w sumie to ja robilam klotnie bez powodu,ale zaraz staralam sie przepraszac...wiem,to bylo zle ale teraz zaczela sie druga strona tego wszystkiego..nie wiem co sie dzieje,on mnie chyba nie kocha..byly kłotnie-ok byly ale zamiast zaraz sie pogodzic i byc szczesliwm to on robil wszytsko zeby tylko sie ze mna nie pogodzic...czasami kilka dni musialam go wrecz błagac zeby sie pogodzic..duzo bylo sytuacji kiedy lamał dane mi slowo,nie liczy sie wogole z moim zdaniem..robi wsszystko zeby tylko on mial dobrze,nie patrzy sie nawet na moje uczucia...nie raz mowilam ze to co robi mnie boli ale to ignorowal...rozmowy juz tez nie pomagaja...wyjechal teraz na 2 tygodnie za granice na wakacje,nie odzywa sie do mnie bo powiedzial ze chce odpoczac od tego wszytskiego...nie wiem juz co mam robic...odejsc tez nie potrafie bo go kocham ale juz nie wytrzymuje...pomozcie!

Gość blehhehhhheehhh
Nobi98 - ja robilam tak samo i tez sie poklocilismy pare dni temu, teraz on milczy...no tak samo jak Twoj! glupie bylysmy! nie odzywaj sie pierwsza! jak kocha to zrozumie i sie odezwie. jak nie to huj...!

Gość Nobi98
nie odzywam sie..nie raz mialam ochote napisac ale stwierdzilam ze juz nie bede taka glupia..

Gość kolo87
dziewczyno szanuj sie!!chlopak powinien kochac i szanowac a nie traktowac dziewczyne jak zabawke.. l...jezeli teraz sie odezwie i bedzie tak samo jak dotychczas-odejdz!! kazda dziewczyna zasluguje na troche szczescia a ty go nie masz...moge powiedziec nawet ze walczysz ze swoim chlopakiem a to on powinien robic wszystko zebys byla szczesliwa i w pelni rozumiana. zycze szczescia...pozdrawiam